Bygg saker, vandra i naturen och bli borgmästare.

Peter Molyneux brukar använda stora ord (och fina löften) för att beskriva sina spel. I fallet The Trail: Frontier Challenge är han dock sällsynt återhållsam. Spelet släpptes till mobiler i slutet av 2016 och verkar av allt att döma tagits emot relativt väl av de som testade det.

Nu har det även släpptes till pc via Steam. Skillnaden jämfört med mobilversionen är betalningsmodellen: istället för free-to-play så är det en prislapp på 15 euro som gäller. Pc-varianten är även mer strategisk och kräver bland annat att du balanserar innehållet i dina väskor när du är ute och vandrar. Det finns också nya utmaningar att ta sig an.

Denna man tillhör spelvärldens bedragare. 18/08 Blev man verkligen så besviken av Fable så kan de senaste femton åren inte ha varit speciellt roliga. 18/08 För att spinna vidare på Molyneux till synes ostoppbara lögner så är det här en bra Artikel (http://www.gamespot.com/xbox/rpg/fable/preview_2862038.html) att starta med. Det säger också rätt mycket om hur lite speljournalistiken såg ut på den tiden som... 17/08 Jag var dock med, spelet saknade enormt mycket av det revolutionerande innehåll som Molyneux utlovat (i vanlig ordning). Det var knappast något nytt för den här mannen, utan samma sak gjorde han även med Black & White, som lurade mig att köpa ett revolu... 17/08 Hade först tänkt använda ordet succéer men var lite osäker på om de spelen verkligen fick så varmt mottagande eller hur de gick försäljningsmässigt. Omtyckta spel hade kanske varit ett bättre ordval. Hur som helst, det jag ville få sagt att han var ett... 17/08 Man ska även komma ihåg att dessa var mer än 'lyckade', Peter Molyneux är känd för att de var banbrytande på en nivå som är ganska sällsynt. Det är ju därför han kom undan med sina senare misstag. 17/08 Det här var det löjligaste jag läst på länge. Du vet förmodligen inte ens vad Fable är eller ens ett spel för den delen :) Till övriga som faktiskt intresserar er för stormen kring Peter Molyneux och t.ex. Fable bör läsa denna artikel: http://kotaku.com... 17/08 Har inte följt Fabel eller ens spelat dom men han lovade alldeles för mycket i alla fall för ettan. Han lovade saker som att om man planterar ett frö i marken så ska det kunna växa sig till ett träd. 17/08 Jag gillade då första Fable. Minns hur man satt där med xboxen och tyckte att grafiken var amazing :) Edit: Tröttnade dock väldigt fort, nu när jag tänker efter.. 17/08 Molyneux är död för oss gamers nu :) 17/08
Skicka en rättelse