Onlinespelets senaste trailer betonar vikten av att samarbeta.

Det finns gott om renodlade fightningspel ute på marknaden, men inte lika många exempel på spel som kombinerar intensiva dueller med tredimensionella strider. Ubisofts For Honor visade hur roligt det kunde vara att möta motståndare i närstrid på ett öppet plan, och onlineliret Absolver är inne på samma spår.

Absolver har dock ett lite annorlunda fokus - istället för att använda svärd och tunga rustningar tar man an rollen som en ödmjuk krigare som endast använder sig av inre energi och sina bara nävar för att utmana likasinnade i en öppen arena.

Spelets releasedatum börjar närma sig och nu är det onlinekomponenten och förmågan att samarbeta med andra spelare som tas upp i nya trailern. Enligt den är det rekommenderat att hitta en mentor - en spelare som är bättre än en själv - som kan träna upp ens färdigheter och leda en till storhet. Utöver mentorprogrammet betonas det även att det går att utforska världen Raslan tillsammans med vänner i kooperativt läge, eller ge sig in i klassiska PVP-dueller.

Absolver släpps den 29 augusti till PC, PS4 och Xbox One.

Skicka en rättelse