Det känns som en bra tid att vara Star Wars-fan.

Det nya spelläget Starfighter Assault har avslöjats i en ny Battlefront 2 trailer. I sann Dice-anda ser gameplayet smått fantastiskt ut rent visuellt, men vi får inte så mycket detaljer i form av matnyttig info. Vi kan däremot räkna kallt med mer information i samband med Gamescom eftersom representanter från Electronic Arts kommer att spela Starfigher Assault live under presskonferensen som går av stapeln imorgon vid 18:30-tiden.

Det är Criterion som står för spelets storslagna rymdstrider som vi alltså får en glimt av i trailern, medan Dice har hand om övergripande multiplayer. Star Wars Battlefront II släpps till pc, Playstation 4 och Xbox One den 17 november, men de som köper den dyrare deluxe-utgåvan kan börja strida redan 14 november.

Du har helt missat att Battlefront 2 inte kommer ha några DLC:s och att det inte kommer bli en splittrad spelarbas, som i 1:an? 21/08 Mikrotransaktioner eller spel för 800-1200kr eller mer, det är valet åtminstone för större utgivare. Spel kostar mer än någonsin att göra och än så länge hr vi inte ens justerat priserna för inflationen över de senaste 10 åren, spelen har snarare blivit... 20/08 *stoppar rouge squadron 2 skivan i datorn och hoppas att Dolphin hanterar skiten* 20/08 Jag förstår hur du tänker. Men i ett sådant här system är det inte alltid skicklighet som avgör. Även om skillnaden är liten är oddsen nästan alltid för den som har betalat mer. Om jag har ett kort som gör att jag orsakar 20% mer skada med ett vapen och... 20/08 Jag står nog över detta och kör på Middle-earth Shadow of War istället. Gillar inte hur de skall envisas med att dela upp spelarbasen med dlcs. 20/08 Älskar det här. Har spelat mängder med Battlefront. 20/08 Det är ser verkligen asläckert ut. 20/08 Gillar inte när man låser upp saker med hur mycket man spelar osv. när man har begränsat med tid, tycker de kan sluta ha sånt skit i spel. Vill spela Battlefront, men ingen idé när man ändå aldrig kommer kunna hinna låsa upp något, man hamnar i sånt und... 20/08 Så länge det är saker man använder permanent när man låst upp det blir det väl ungefär lika mycket pay to win som Paladins och Paragon är, det vill säga du kan skaffa dig fler valmöjligheter och möjligen bättre kort men i slutändan är det skicklighet... 20/08 Hade varit ett måste att köpa det här spelet för mig om det inte vore för att de har lagt till ett pay-to-win mikrotransaktions system i spelet (https://www.fz.se/artikel/273635-sa-funkar-star-wars-battlefront-2s-crate-system). "Suck" 20/08
Skicka en rättelse