Blir namnet på en begränsad utgåva av Xbox One X.

Som avrundning av den hyfsat mellanmjölksaktiga presskonferensen avslöjade Microsoft att Project Scorpio-namnet lever vidare. De kommer inför lanserinen av Xbox One X släppa en begränsad utgåva där projektnamnet pryder konsolen och som grädde på moset ingår en hållare så att du kan ha konsolen lodrätt. Även gamepaden får samma mörka design, med inslag av "Project Scorpio" i vad de kallar Xbox-grönt.

Du kan just nu förhandsboka denna version för cirka 5395 kr (exlusive frakt) från officiella Xbox-sajten, eller vänta till att svenska återförsäljare lägger upp den i sitt sortiment. Lanseringen sker den 7 november.

Xbox Live Gold eller PSN behövs väl för att köra multiplayer på både PS och Xbox, det har väl vart ett krav sen Xbox 360 släpptes mer eller mindre? På PS3 var det väl inget krav för multiplayer men det blev det med PS4 om jag minns rätt. 22/08 Undrar vad "begränsad tillgång" betyder i Microsofts värld? En miljon enheter? Tror man producerar så många man kan och sen släpper den vanliga editionen för 3000 Kr och rövknullar alla. ** För spel i flerspelarläge online krävs Xbox Live Guld-medlemska... 21/08 @educk: I Sverige har du "bara" 3 år med konsumentköprättlagen. Men den lagen å andra sidan är jävligt stark för konsumenten mot företaget. 21/08 @Lepr: jag har bott i Norge i 10 år och tycker inte det är ofta Sverige är billigare på elektronik. sedan har du 5 år reklamsjonsrätt i Norge också 21/08 Man kan beställa via brittiska Amazon för runt 4950 (inklusive frakt), om man nu inte gillar den nya skatten. 21/08 Värt att förboka, om inte annat för att slippa det usla namnet Xbox One X :D Bokade dock via Gamestop för uthämtning i butik istället. Att få ett ställ för vertikal position är trevligt också. 21/08 Fan det kliar lite i fingrarna och man vill verkligen ha detta, speciellt nu när man blivit med två stycken 4K-skärmar :) 21/08 Läckra handskar. 21/08 Ja det suger hårt med den nya skatten ;( Jag jobbar i Norge så det blir billigare att köpa elektonik där framöver (oftast). PS4 Pro ligger på 3390 Nok nu på flera ställen medans den billigaste i Sverige är ca 4200. Ser också att Xbox One X mycket riktig... 21/08 4995 blir 5395 med nya skatten..tack SV(a)MP. 21/08
Skicka en rättelse