Se första trailern och bilderna.

Efter mängder av rykten och spekulationer står det nu klart att Final Fantasy XV faktiskt kommer till pc. Square Enix satsar på att släppa spelet via Steam i början av 2018, skriver Siliconera.

En ny förstapersonskamera står på menyn, likaså 4K-upplösta texturer, avancerade tekniker för att simulera hår, gräs, vätska, eld och rök, med mera. Det ska gå att ställa in kalaset för 8K-upplösning, så börja spara till nya grafikkort (ja, i plural) nu.

Vi har fått en första pc-trailer:

Och ett lass screenshots:

Men rekommenderar det starkt för er som inte spelat det. Adamantoise var nog den mest enformiga bossfighten jag varit med om och tog några timmar att döda sköldpaddan/Berget. Men kändes bra då man var klar. :) 22/08 @almblad: Bloodborne har problem med frame pacing men ska rulla på i 30fps. Detta problemet gör att det känns "hackigare" än vad det egentligen är. Har samma problem i Mass Effect Andromeda på PC under mellansekvenser (de som är in game) och trots att... 22/08 @Bojkott: Herregud, kommer inte kunna använda mitt internet på en vecka. Vissa av oss har inte riktigt fått fiber till våra stackars datorer ännu :) Som ni skriver, dags och skaffa en till SSD för enbart FFXV då... 22/08 Japp. http://www.usgamer.net/articles/final-fantasy-xv-needs-a-whopping-170gb-on-pc-coming-early-2018 PC-versionen kommer till skillnad från PS4 har stöd för native 4K, vilket innebär högre upplösning på texturerna och modellerna. De har också bakat in... 22/08 Nähe jag var först! 22/08 @breahl: Kan det vara så att man har vant sig vid låg FPS på konsol och på datorn är man mera petig. Med nVidia Hairwork så tror jag inte det hjälper FPS så mycket, med hoppas att de har lite mera olika val när det kommer till PC installationen så FPS... 22/08 Man kan ju undra varför du ens har en konsol om du nu retar upp dig så mycket på fps? Jag spelade detta för storyns skull, det andra sket jag totalt i. 22/08 Kommer tydligen att kräva 170GB utrymme. 1TB SSD får gärna gå ner lite i pris innan detta släpps. 21/08 Dags och köra igenom det för tredje gången då det släpps till PC sedan då :) Akta sköldpaddan bara, den bits. 21/08 Får hoppas de implementerar HDR i den här versionen då det verkligen gjorde en underbart stor skillnad på PS4 när jag spelade det. Det var ordentligt jäkla läckert redan då, i 1800p. :-) (PS4Pro) 21/08
Skicka en rättelse