Och pc-beta nästa vecka.

Destiny 2 är snart här, och som uppladdning inför debuten på PS4 och Xbox One den 6 september har Bungie nu klämt ur sig lanseringstrailern.

Två och en halv minut ögonfröjd står på menyn, och icke helt överraskande handlar en hel del om att i lag skjuta saker upprepade gånger.

Destiny 2 kommer som bekant till pc också. Premiärdatumet är satt till den 24 oktober, men nästa vecka kan du ge dig själv en försmak genom att delta i betatestningen, som pågår den 29-31 augusti.

Fattar inte varför de inte expanderade ettan med denna story/värld? Det är ju ett mmo-ish-spel och att nolla alla timmar folk lagt ner på ettan känns så fel. Folk har ju levlat karaktärer, farmat gear etc som nu blir = ingenting. För vem kommer spela... 22/08 Smaskigt värre! 22/08 Betan var skoj och releasen lär knappast vara sämre, så det är givet köp. Precis som med Destiny-ettan så kommer jag att tillbringa många timmar med tvåan. Årets mest självklara förhandsbokning för min del :) 22/08 Online-spel som detta går ju såklart inte att lira med en "gratis" pirat-version då servrarna håller koll på nycklar etc. På vilket sätt är moddar av ondo? Jag ser moddar som en bra grej, så länge de inte ger uppenbara fördelar i online-spel. Det finns... 22/08 Ah har redan förbokat eftersom jag vet att det kommer att vara ett grund spel för mej i några år. Gillar att titta på när tiden tickar ned och vill ha den nedladdad så fort som. Vill för övrigt att spel branschen ska få alla mina pengar och ingen annan.... 22/08 Jag tänker köpa "Destiny 2", men avhåller mig från att förboka jag med. Det kommer inget bra ut av det. 22/08 Instämmer med @kaealy! Jag är passivt optimistisk inför Destiny 2. Allt ser lovande ut, och efter de förbättringar Bungie gjort till Destiny via expansioner (har inte spelat själv, men från vad jag hört) känner jag hopp inför releasen! MEN, inväntar rec... 22/08 Hoppas spelet är rätt fristående och kan få story:n förklarad för sig från ettan. För detta ser mycket mer intressant ut än ettan som var så jäääävligt tråkigt när jag spelade det vid release. 22/08
Skicka en rättelse