Caesar och Kleopatra väntar i nya Assassin's Creed.

Hjältarna i Assassin's Creed har alltid rört sig i skuggan av mäktiga ledare – påvar, drottningar, presidenter. Även om Ubisoft utlovar stora förändringar i höstens Assassin's Creed Origins kommer mäktiga män och kvinnor fortsatt dra i trådarna. Julius Caesar, Kleopatra och deras gemensamma son Ptolemaios kommer alla spela avgörande roller i den här berättelsen.

Assassin's Creed Origins släpps den 27 oktober till pc, Playstation 4 och Xbox One. Således har Ubisoft inlett den massiva marknadsföringskampanjen; Från Gamescom har vi även fått en filmisk trailer ackompanjerad av Leonard Cohens You Want It Darker.

@Dreijer: Men Caesar dog när Caesarion var tre år, så jag tror inte det fanns så många intriger dem emellan. 23/08 Såg lite gameplay från det här spelet... Lipsync och facial animations är nästan på ME Andromeda-nivå... Vad är det med spelutvecklare nu för tiden? blergh 23/08 Caesar och Kleopatra hade tillsammans en son, vid namn Ptolemaios XV, den sista i den Ptolemeiska dynastin. Hennes lillebror/make var Ptolemaios XIII. Edit: Även Kleopatras far hette Ptolemaios, så... 23/08 Själva lönnmördarna har funnits sedan Adam och Eva men Bröderskapet & organisationen verkar tydligen bara ha existerat sedan AC Origin. Tror den äldsta lönnmördaren jag sett i spel-universumet var från 4 århundradet före Kristus: den förste som änvände... 23/08 Han kanske blir en i sådana fall! 23/08 Är inte det här början på Assassin Orden? Men i Assassins Creed Brotherhood(?) Så kunde man ju hitta Brutus rustning för att han var en Assassin? 23/08 "Julius Caesar, Kleopatra och deras gemensamma son Ptolemaios kommer alla spela avgörande roller i den här berättelsen." Eh, nån har inte så bra koll på Egyptens historia. Caesar och Kleopatra (VII), hade visserligen en son tillsammans (enligt henne sjä... 23/08 Det utspelas i Egypten så inget förutom några Romare ;) 22/08 Grafiken sitter som en smäck. Jag undrar hur det är med resten? 22/08 Okej, nu börjar jag få upp aptiten för spelet :) Undrar hur mycket av Rom som kommer att finnas med appropå det? 22/08
Skicka en rättelse