3D-grafik, röstskådespeleri och nya inspelningar av musiken bland nyheterna.

Secret of Mana är ett numera klassikt rollspel till SNES som släpptes här i Europa under 1994. En omtyckt funktion var att spelet tillhandahöll co-op för upp till tre spelare samtidigt. Nästa år kan du uppleva alltihop igen i uppdaterat format.

Den 15 februari får spelet en komplett remake som släpps till Playstation 4, Vita och pc. Co-op-läget finns förstås kvar, nu också i online-utförande. Andra nyheter är omgjord musik, grafik i 3D och röstskådespeleri. Spana in filmklippet ovan för en första glimt!

Skulle säga att det är ett av top 3 SNES spel som släpptes (eller inte släpptes beroende på hur du ser det). Det är mycket, Mycket bättre än 1:an (2:an av Seiken Densetsu för Square har svårt med siffror, ettan heter Mystic Quest i EU och Final Fantasy... 27/08 LOL! 26/08 Hans leende när dom flyger.... https://i.imgur.com/htTaLEH.gif 26/08 Alltså antingen släpper man en snygg remake... Eller så låter man bli. Kan ju inte bli mycket fulare än detta🙁 Samma med det enda röstskådespeleriet som hördes, man kan ju tycka dom borde valt ut ett bra klipp för det, inte det sämsta dom kunde hitta☺ 26/08 @Maysay: Det ÄR ett det bästa spelen som har släppts. Karaktärsgalleriet gör viljan att spela om spelet flera gånger då varje karaktär har en egen story och egen slutboss beroende på vem som spelas som första karaktär. 26/08 @Nomman: Finns många härliga klassiker men nu spontant känner jag Super Probotector och en RIKTIGT remake på Shadowrun. Hade nog varit intressant o se någon fräck version av Jurassic Park också :p 26/08 Förlåt, men detta verkar ju helt sjukt fult och dåligt. Från ett av dom snyggaste snesspelen till ett fult telefonanpassat 3dspel. https://assets.vg247.com/current//2017/08/secret-of-mana-screens-4.jpg http://cdn2-www.playstationlifestyle.net/assets/upl... 26/08 Kul! Ett av många spel jag som Sega-ägarr missade! På tal om remakes, vilka gamla klassiker skulle ni andra vilja återuppliva? Jag skulle vilja se ett nytt Shining Force. 🤤 26/08 Vart hypad då jag totalt älskade spelet som liten pöjk, dock så föll verkligen inte grafik stilen in i min smak, så jag tror jag behåller mina kära minnen å låter dom dö i frid, Dock så är remake alltid trevligt att nya yngre generationer får ta del av... 26/08 Får hoppas man kan välja japanska röster också annars vetefan, spelar hellre igenom orginalet igen om så inte är fallet. 25/08
Skicka en rättelse