Varenda karaktär har en röst och över en miljon ord uttalas.

Under EGX Rezzed berättade Larian Studios att deras Divinity: Original Sin 2 var för stort och ambitiöst för att de skulle få in inspelad dialog till samtliga karaktärer. Tyckte du att den nyheten kom som ett karateslag i magen så kommer här istället en smekning på kinden: de har ändrat sig och spelet får trots allt fullständigt röstkådespeleri.

Det innebär att det totalt blir över 74 000 meningar och 1 miljon ord som spelas in av diverse röstskådespelare. Över tusen karaktärer berikas med en röst. Vilket onekligen kommer göra mycket för känsla och atmosfär. Spana in filmklippet nedan för att lära dig mer.

Tack till Fulci för detta #nyhetstips!
Jag skrev en undran på youtube på engelska som jag tänkte fråga här också, men orkar inte översätta till svenska. Will the game have randomly generated loot? Meaning, not only randomly found in chests, but with random properties and names? Randomly find... 31/08 Ok, synd. Efter att ha tittat lite var det nog detta jag läste när jag skummade igenom steamsidan för ett tag sedan; "A darker and deeper story. Divinity: Original Sin 2 features a darker and more grounded narrative than its award-winning predecessor"... 28/08 @Sisyr: njä det är den nog inte. De har sagt att storyn ska vara mer down to earth. Men den lättsamma humorbiten kommer vara kvar, det är tydligt om man tittar på tex Coop showcasen. Sedan har alla Divinity spel haft den tonen. De har gått från Diablo... 27/08 Larian Studios fortsätter att imponera, det är en spelstudio som håller vad de lovar och lite till. Vi är inte riktigt bortskämda med det :) 27/08 @Revakkyh: https://www.youtube.com/watch?v=Tg8sKqsTycY&index=2&list=PLprs_74-SthzcRQuMs-vtutzxXmr96xr6 https://www.youtube.com/watch?v=WegQy3aUo-Y&list=PLprs_74-SthzcRQuMs-vtutzxXmr96xr6 Bedöm själv :) 26/08 @Muy-thai: Ett av sakerna jag älskade med ettan var soundtracket men nu gick ju Kirill bort. Vad håller det för nivå mot ettan än så länge? 26/08 Med den uppbackningen de hittills fått så öser de på med alltmer innehåll. Har spelat betan i några veckor och det är ett riktigt bra spel. Det finns dock ett problem som jag hoppas de löser fram till release. Det är för rörigt vad gäller quests och kar... 26/08 @Buio: Ja det är trevligt att du tycker det. Jag håller dock inte med :) Jag är mer ett Bards Tale/Wizardry/Ultima/Might and Magic fan. 26/08 Undvik att spela tvåan också, för den är precis som ettan med lätt humor. Skönt att den finns kvar. Eller du kanske har missat att de haft en early access där man kan spela akt 1? 26/08 Förstår inte vad du yrar om. Har jag påstått att jag spelar Divinity: Original Sin? Jag lirade aldrig klart det just på grund av tonen spelet höll, trots att jag skarpt gillade spelmekaniken. Ergo; positivt att tvåan verkar gå en annan väg. 26/08
Skicka en rättelse