Uppgifter från stor återförsäljare kan ha avslöjat spelet i förtid.

Det är skillnad på att vara drakfödd och föda drakar men vi ser ändå hur ett Bethesda-skapat spel baserat på Game of Thrones skulle kunna funka. Än så länge är det bara rykten, startade av att den amerikanske återförsäljaren Target la upp en produktsida för den ganska så talande titeln "Bethesda: Game of Thrones". Varken Bethesda eller Target har såklart kommenterat detta, men märkligt nog har inte återförsäljaren tagit ner sidan i fråga.

Om det visar sig stämma så har ju Bethesda själva en rad egna studios som skulle kunna tänkas arbeta med varumärket, kapabla inom såväl traditionella Skyrim-rollspel som onlinefokuserade mmo. Eller varför inte spela som en faceless man i regi av Arkane?

Med tanke på att de varken avslöjade något på Gamescom eller E3 tidigare i somras lär ett officiellt avslöjande dröja. Men om du fick spekulera, vilken typ av spel skulle du helst se göras med Game of Thrones som grund?

@tricky: Yes, men att använda namnet lär sätta ett krav att leva upp till en viss förväntan som böcker eller serien skapat. Man lär bli lättare besviken om man förväntar sig GoT men får något annat då det blir rätt svårt att skapa ett spel kring GoT hän... 01/09 Man blir ju lite rädd då ett spel ska baseras på en film/serie med tanke på kvaliteten som rått, men visst, ett fantasy-RPG från Bethesda skulle ju inte slå fel. Dock måste man få skapa sin karaktär helt själv. 29/08 Skulle vara häftigt med ett historiskt GoT spel innan the "Doom of Valyria", med Drakarnas storhetstid! Dom gjorde ju strider med drakar så bra för sin tid i Skyrim. :) 28/08 En intressant aspekt i GoT är ju att ingen går säker. En karaktär som folk lärt sig att tycka om kan plötsligt tvärdö några avsnitt senare. Beroende på hur investerad man är i serien så reagerar man med allt från en axelryckning till att nästan kasta... 28/08 Om de knutit licensen för att göra ett GoT-spel där rättigheterna till att använda namnet ingår vore det ju självmord att inte ha med det i titeln. 28/08 Utspelat i GoT universumet. Ha inget med GoT att göra as we know it. Utan bygga på världen och skapa nytt med författaren som advisor e.g nya karaktärer och platser, religioner, kulturer. Stora skillnader som känns av utav spelaren beroende på hur hen... 28/08 Så länge det inte blir ett till kortspel så är jag nöjd. Eftersom att det redan finns ett kortspel om Eller Scrolls så är väl chansen liten men man vet ju aldrig.. 28/08 Skyrim - the Game of Thrones Edition. Ute nu till alla format, inklusive espressobryggare, robotgräsklippare och Gameboy. 28/08 Ett witcher/skyrim liknande spel fast i Game of Thrones universumet skulle inte vara så dumt. Fast kommer man att göra det efter seriens story kan det bli lite tjatigt. Ser helst en sidostory då i stället. 28/08 Tänkte bara att Lannisters behöver bara anställa Dovahkiin så är problemet löst. 28/08
Skicka en rättelse