Sugen på Destiny 2 på pc? Premiär blir det den 24 oktober, men som du kanske vet rullar en öppen beta av pc-versionen i detta nu. Det har våra redaktionsgrannar Sweclockers noterat, och testat hur betan flyter med en mängd grafikkort.

På Nvidia-fronten är Geforce GTX 1080 Ti kraftfullast, och man sträcker sig bak till ett gammalt GTX 960. För AMD är purfärska värstingen Radeon RX Vega 64 snabbast, och äldst/tröttast är ett R9 390. Sexton grafikkort allt som allt ska nog räcka för att ge dig en uppfattning om hur Destiny 2 presterar.

Sweclockers konstaterar att det ser rejält bra ut, men att det är duktigt krävande om du vill maxa allt och köra i högre upplösningar. Så här säger man:

Prestandamässigt rullar titeln mycket bra på modern hårdvara, där även lite äldre kort kan vara med att leka. Man ska dock vara beredd att överge det maximala ögongodisläget "Highest" till fördel för "High". Det förstnämnda läget gör slarvsylta med det mesta under det absolut högsta prestandasegmentet, och ger inte direkt något mirakel tillbaka i visuell avkastning.

Destiny 2 släpps till PS4 och Xbox One den 6 september, och som sagt till pc den 24 oktober. FZ recenserar förstås så fort det går.