Största uppdateringen hittills innehåller både PvP och PvE. Och den släpps gratis.

Ubisoft och Massive fortsätter arbetet med förbättra The Division, och i nästa version – 1.8 – väntar utökad karta och två nya spelformer, berättar man.

Resistance är en PvE-spelform där upp till fyra spelare försöker överleva vågor av anfallare, och överlevare får diverse belöningar. PvP-spelformen Skirmish ställer två lag med fyra spelare i varje mot varandra. Målet är att skrapa ihop flest kills inom en viss tid. Båda spelformerna utspelas i nyöppnade zoner vid West Side Pier, som också innehåller en neutral zon där spelarna kan socialisera med varandra.

1.8-uppdateringen släpps gratis vid ett i skrivande stund inte tillkännagivet datum. Uppdateringen kommer presenteras mer utförligt i en livestream klockan 17 svensk tid i kväll. Du ser den här:

Slutligen: Ubisoft säljer The Division till reducerat pris i sin nätshop. De tar 100 kronor för PS4- och Xbox One-versionerna, och 200 kr för pc-utgåvan.

Tycker basversionen upp till max lvl var det enda roliga i spelet. Allt som tillkommit därefter har varit trist (Underground var okej till en början men blev snabbt trökigt). 31/08 Alla borde följa efter. DLC:s ska vara gratis! Man har ju redan betalat 600-700kr för spelet. 31/08 Testade installera och köra en stund till idag. Känner inte att uppdateringarna hittills verkar ha gett spelet ett lyft. Tyvärr, gillar miljöerna, grafiken. Men känns så jävla nötigt med samma fiender överallt och inga riktigt roliga uppdrag. Nja. Tur... 31/08 Varför då? Tycker det är kul när spelutvecklare väljer att fortsätta utveckla sina spel och sedan släppa det gratis. 31/08 Tur att det är gratis då ;) 31/08 Gjorde samma sak. Det är fruktansvärt snyggt :) Men jag känner att själva levlandet är roligare än end-game. Men jag låter det ligga kvar på hårddisken för då o då går man in o skjuter lite! 31/08 @Kajlie: låter som att du beskriver mig, :p jag provar gärna division, men när det inte ens är en vecka kvar till destiny så låter jag bli 31/08 Att betala för spellägen som DM och TDM skulle aldrig falla mig in. 31/08 Ja, de har tappat hur mycket som helst. Där ibland mig. La runt 700 timmar fram till det älskade 1.3 men släppte det allt eftersom. Det fanns/finns mycket som var helt av banan i spelet, buggar och balanseringen mellan pvp/pve etc, men lik förbannat var... 31/08 Det här är inte helt olikt det Blizzard gjorde med Overwatch häromdagen: la till Deathmatch och TDM gratis (https://www.fz.se/nyhet/274195-nu-kan-du-lira-deathmatch-i-overwatch). Kring Massive/Ubisoft spekuleras det kring desperat jakt på spelare, men... 31/08
Skicka en rättelse