Vinn biljett till dig (och din kompis) när lanseringen av Bungies spel ska firas.

Nästa vecka släpps Destiny 2 till konsoler (pc-versionen kommer i oktober) och det ska firas vid en tillställning i Stockholm. Delar av redaktionen ska gå men vi har också fått två extrabiljetter som vi nu tänkte tävla ut.

Evenemanget går av stapeln den 5 september, från klockan 18:00 och du måste vara över 18 år. Att delta kunde inte vara enklare: skriv "det är mitt öde!" i kommentarstråden och bjud samtidigt på en liten anekdot från det första spelet, en särskild minnesvärd passage i kampanjen eller hur du fick en ziljon frags i multiplayer.

Du har till imorgon klockan 09:00 på dig att delta, sen drar vi vinnaren som får en biljett till sig själv och en kompis.

@Carl Johansson-Sundelius: *bugar och tackar* 01/09 Trumvirvel och fanfarer, den som vann biljetterna är... @Archeolog 01/09 Det är mitt öde! Och faktiskt min kompis öde. Min anekdot är nog inte helt min egen. Min kompis hade konsol och var sjukt taggad på Destiny 1. Det var givetvis jag med, men utan konsol. Betan kom och min kompis sa "jag måste testa det...". Som en benevo... 01/09 "THIS IS AMAZING!" - Lord Shaxx Det är mer som beröm än anekdoter för detta spel, det är omöjligt att välja en av alla hundratals, tusentals underbara, tårdrypande skrattanfall jag har fått när jag spelat detta spel. Utan mitt fireteam, min klan, mina... 01/09 Det är mitt öde! "That wizard came from the moon", behövs det sägas mer? Dinkelbot. 31/08 det är mitt öde! Utan tvekan när jag och brorsan spelade betan för första gången, skulle träffas i The Tower, han hade valt Exo, kollade in hans karaktär och sa; sån SJUKT ful hjälm du har. Efter några sekunder av tystnad sa han; har ingen hjälm på mig.... 31/08 Det är mitt öde! Något jag aldrig kommer att glömma är när vi tog in en ny spelare inför raiden mot Crota. Denne spelare visade sig inte vara som alla andra. Under resten av raiden fick vi åtnjuta kontinuerlig recension av allt som hände återgivet med... 31/08 Det är mitt öde! Minns ( svagt ) när jag tagit en whiskey för mycket och spelade första raiden , namnet minns jag inte. Hur som helst så var jag inte vid mitt fulla sinnesbruk och lyckades strula till de på de simplaste sakerna någonsin, typ den biten... 31/08 Det är mitt öde! Kanske just destiny va just mitt öde.. För destiny var en av några anledningar jag dumpa mitt ex :O Kortfattat tyckte hon att jag spela destiny för länge in på kvällarna. Då hade jag ägt spelet ca 5 dagar. Detta ledde till att hon tills... 31/08 det är mitt öde! Första gången jag körde VoG fick jag både Hawkmoon och Vex Mythoclast, något som fick de andra i mitt fireteam att snegla lite men men.. MOT NYA ÄVENTYR! 31/08
Skicka en rättelse