Ta din inkvisitor på en resa genom den ogästvänliga Caligari-sektorn.

I Warhammer 40 000: Inquisitor - Martyr hör demoner, mutanter och annat oknytt till vardagen och spelet har precis gått in i early access. Enligt utvecklarna Neocore sägs spelet vara omkring 60-70% färdigt. Huvudkampanjen kommer inte att läggas till förrän efter att spelet lanserats, men redan nu är flera PvE-uppdrag färdiga och ett PvP-läge finns att testa på. Av trailern att döma verkar utvecklarna onekligen ha lyckats fånga den dystra och mörka atmosfär som Warhammer-universumet är känt för.

I det kommande story-läget kommer du att ta din inkvisitor på en rad farliga uppdrag i den ogästvänliga Caligari-sektorn, antingen ensam eller tillsammans med en kompis. Även efter spelets release någon gång under nästa år, kommer nytt story-innehåll att läggas till regelbundet i form av så kallade "säsongsuppdateringar". Utvecklarnas planer för spelet hittar du här.

@kaealy: Enl. fluffen är de 2,5-3m långa, så smälta in låter långsökt :) 05/09 Storleken i just Space Marine används ju så att det skall passa det de vill få ut av scenerna vilket ju gör att det blir konstigt ibland. När det kommer till Space Marines storlek så är det som du säger Kaealy, storleken på Space Marines är det som pass... 03/09 Rätt många Inquisitors använder något sorts power armour, speciellt i många böcker där de finns med. I tidigare versionen av reglarna så kunde de till och med ha terminator armor. Alla utan en Inquisitor på Games Workshop har någon sorts power armor des... 03/09 https://i.imgur.com/AfxNAON.jpg Här är en lite bättre bild, Inquisitor Thrax kan ju bara vara en ovanligt stor vanliga människa. Storleken på Space Marines följer ingen logik, de beskrivs ibland som jättar i böckerna medan i andra böcker så är de inget... 03/09 @ForsakenJester: i Space Marine är båda inquisitors lika stora som Titus, de har samma ögonhöjd. Både inqusitor Drogan och inquisitor Thrax, http://1.bp.blogspot.com/-7PQ6iaNpLyA/Tysnej1NN7I/AAAAAAAAAsM/VfcreHTPHts/s1600/inquisitormeeting.jpg På bilden... 03/09 @Makkapakka: Visst är det så att Power Armour är vanligare i spel än i loren, det ser mkt coolare. Även GW själva kör ju på detta då de välde att sätta en Inquisitor i Power Armour på framsidan av sitt figurspel "Inquisitor" på 90talet. Sedan får man... 03/09 @Makkapakka: Inquisitors i det här spelet ser stora ut ja, men när du står bredvid en Chaos Space marine så ser man tydligt att du inte är lika stor ;) 03/09 @ForsakenJester: Jag vet de har tillgång till dem, men så fort du ser en inquisitor i ett datorspel är de lika stora som en space marine samt har power armour. Kollar du lore så är det inte vanligt, speciellt inte storleken... 03/09 Iom att The Inquisition har tillgång till hela Imperiets arsenal så är det ju int omöjligt för dem att bära Power eller Artificer armor. Torquemada Coteaz finns ju som figur till 40k och han bär en Artificer Power Armour. Därmed inte sagt att dessa är... 03/09 @Snabeltorsk: Finns en så kallad "dummy campaign" just nu, dvs placeholder kampanj som inte erbjuder story utan bara ett smidigt sätt att levla upp. Kampanjen ska släppas Q1 nästa år tillsammans med spelet, just nu spelar du lite slumpade uppdrag runtom... 03/09
Skicka en rättelse