Hur länge har du varit bekant med Geralt?

Om drygt en månad har det gått tio år sedan en viss Geralt of Rivia för första gången dräpte monster i spelsammanhang. I helgen tjuvstartade CD Projekt Red firandet: man släppte en film där ett rätt avslappnat gäng karaktärer hälsar på oss.

Vi kan nog kallt räkna med att födelsedagsbarnet uppmärsammas igen när födelsedagen närmar sig. Den 26 oktober 2007 hade The Witcher prmeiär, föjt av The Witcher 2 våren 2011 och The Witcher 3 våren 2015.

Fint hyllningsklipp! Har själv älskat serien sedan ettan släpptes, och håller den fortfarande högt i favoritlistan. Storyn i ettan är suverän. Fantastiska CD Projekt Red är värda all framgång, kärlek! 04/09 Oh nice. Du kommer att få en rejäl skjuts kan jag lova. The Witcher 3 är topp 3 bäst spel ever, imo. Have FUN. 04/09 Såg filmer/bilder från TW2 och 3 på FZ, tänkte börja spela det inför släppet av trean men kände att jag ville ha ett hum om "loren" så jag köpte tvåan först, vilket tog två eller tre försök att komma in i. Spelade igenom den och njöt av varje sekund,... 04/09 Bara spelat 3:an 😊 helt fantastiskt spel 04/09 Faktum är att det var FZ's klassiska, och hyfsat bespottade, recension av 1:an som fick mig att testa första spelet. Efter att ha sprungit runt i första byn och svurit åt hundarna blev jag helt såld så fort jag klev in i Vizima. Efter det är det, som... 04/09 spelat alla, kommer dock inte ihåg så mycket av 1:an och 2:an men ja får en känsla att nån av dom faktiskt kändes bättre än 3:an. men allt som allt en stabil serie skulle jag vilja säga, money well spent. 04/09 var med från början och tycker serien utvecklades väldigt bra och väl. witcher 3 är en av dom mest prisvärda och välgjorda spelen ever 04/09 Gillar alla tre spelen, dock så är nog Witcher 3 det bästa spelet jag spelat <3 04/09 Hörde om Witcher 1 när det släpptes men blev inte intresserad. Hörde mer om det när tvåan släpptes, men blev åter igen inte intresserad. Försökte ta mig igenom tutorialen i tvåan, men tröttnade flera ggr. Till slut var det någon som tjatade att jag bara... 04/09 Jag hoppade på första Witcher precis när andra spelet skulle komma ut, för att veta vad som hände. Spelade igenom första akten, som är rätt seg, innan något hände som gjorde att jag inte kunde fortsätta. Kanske gav datorn upp, kanske strulade sparfilen.... 04/09
Skicka en rättelse