Gratis zombieinvasion hemma.

Telltale lunkar på med sina avsnittsindelade äventyr förpackade i dålig spelmotor, men en gång i tiden var detta faktiskt nytt och fräscht. 2012 närmare bestämt, året då de första fem The Walking Dead-avsnitten ömsom värmde våra själar, ömsom kramade våra hjärtan med likkall hand. Den fick oss att känna.

Den första Walking Dead-säsongen kan just nu hämtas gratis från Humble Bundle – det finns inte längre några ursäkter att undvika 2012 års bästa spel. Det är gratis fram till 19 svensk tid lördag kväll, men hämta det nu så du inte glömmer bort det.

Tack till Raid25, Struggle för detta #nyhetstips!
Suveränt spel i Co-op, hämta om ni inte redan har det! 08/09 Apropå gratis spel så får du Monaco: What´s Yours Is Mine på Steam just nu. http://store.steampowered.com/app/113020/Monaco_Whats_Yours_Is_Mine/ 08/09 Jag gör likadant nu för tiden. Köpte nog inte ett spel på 3 år eller så :) Nu har jag att en regel för mig själv: Köp bara spel som jag vill, och kan, spela just nu. Får vänta lite på att ladda ner spelet till datorn, men då vet jag i alla fall att det... 08/09 Det är alltid kul och höra hur olika folk tänker när det gäller detta, har i princip 0 ospelade spel på steam då jag inte köper spel som jag inte tänker spela oavsett hur billiga de är, är ca halvvägs i shadow warrior nu och skall testa monaco så snart... 08/09 Kanske, men det tror jag inte riktigt heller. Om det finns ett spel som man verkligen vill ha då köper man det spelet oavsett hur många gratis spel man får. Har svårt att se att man struntar i att köpa ett spel man väntat på för att man får något annat... 08/09 @Devan: varje företag är unikt och gör det av sina själ. Det finns inget "branschen i helhet" 08/09 Jag syftar på spelbranchen i sin helhet, om det nu ges bort ett spel i veckan som är några år gammalt så blir det ju färre nya spel köp. Men ja från telltales perspektiv så kommer de sälja fler andra säsonger av TWD än om de inte gjort s1 gratis. 08/09 @ClockWise: fast samtidigt om man börjar ge ut gratis spel så påverkar det ju försäljningen av nya spel. Sedan så hoppar priserna väldigt mycket nu. Små företag har väldigt svårt att överleva. Tror vi snart ser att F2P tar över allt mer. Speciellt genom... 08/09 Kan rekommendera säsong 1, den är riktigt bra. Tyvärr är efterföljande delar inte lika bra även om de fortfarande håller kvalitet. 08/09 @Devan: Telltale tjänar pengar på att ge bort säsong 01 08/09
Skicka en rättelse