Framgången bara fortsätter. Och fortsätter... Och fortsätter lite till.

Att Battlegrounds är en enorm framgång har stått klart sedan ganska lång tid tillbaka. Sedan early access-lanseringen i mars har de goda nyheterna avlöst varandra, och nu är vi framme vid ännu en rejäl milstolpe: tidigare idag nådde spelet en miljon spelare samtidigt via Steam.

Nästa uppdatering till Battlegrounds planeras till nästa vecka. Då vankas det utöver sedvanligt buggdödande även dimma, ett nytt vapen och leaderboards för förstapersonsläget.

Då kan du inte ha hoppat nära där afks släpps av väldigt ofta, jag ser väldigt ofta ett hav av afks när fallskärmarna automatiskt öppnas. Om det bara hade varit runt 2-4 afks i alla matcher så hade inte ens PUBG påpekat ett detta är ett problem. Att väl... 09/09 Brukar spela några rundor / dag. Mest solo first person. Tror jag upplevt en match med afk are då det var en del som dog utanför zonen men det var iofs efter att den krympt 2ggr. Oavsett så är detta spelet jag har mest kul med just nu i mp och ångrar... 09/09 400 timmar och inte spelat mot någon fuskare vad jag vet iaf, men däremot är det många afks. Intalike mycket den senaste veckan men ett tag var det 10-30 st afk per match. 09/09 Så mycket emo bs här x) På 100H spelat varav ~10H afk-dödande så har jag som mest sett 8st afk i en match, i snitt 2-4. 2-4 spelare av 100 på ett game är inte ens märkbart x) Har under alla hundratals games stött på >1< obvious fuskare. Verkar som att... 09/09 Spelet lider säkert av ett par hundra tusen bottar eftersom att vissa kläder man kan få är snuskigt dyra. I vissa matcher är det 10-30 afk spelare och spelet har cirka 10,000 servrar, vilket troligen pekar mot att det är sinnessjukt många afk spelare... 08/09 Tycker folk får spela hur de vill, fuska hur de vill - så länge set inte påverkar andra. Därför tycker jag en bot är ett hot :-) 08/09 Har 400 timmar spelade, mött ett par fuskare allt som allt. Visst är det tråkigt med afk-botar, men det är typ 4-5 st max. Det ska ju fixas till hur som. Antar jag också har "tur". 08/09 Är det botar som gör att spelet spelas av så många? 08/09 http://www.mushroomjohn.org/theshit/theshit9.jpg 08/09 Lär väl gå om Blizzards hypade Overwatch också? Kanske lite svårt att mäta då Overwatch finns på konsoler också. 08/09
Skicka en rättelse