Xbox One X-patchen dröjer till slutet av året.

I somras avslöjade CD Projekt att de trots initialt motstånd väljer att patcha The Witcher 3 till Xbox One X och Playstation 4 Pro.

Nu har CD Projekt-chefen Adam Kicinski berättat att Playstation 4 Pro-uppdateringen är praktiskt taget färdig, och ska släppas inom några dagar. Xbox One X-patchen dröjer dock till slutet av året. Informationen kommer via en finansiell rapport.

Senare förtydligade Kicinski uttalandet för Eurogamer och menade att släppdatum kommer utannonseras "vid rätt tidpunkt". Med andra ord fortfarande hyfsat oklart när uppdateringarna anländer till respektive format, men det verkar åtminstone närma sig.

Utöver 4K-stöd vet vi inte riktigt vad vi kan förvänta oss av uppdateringarna.

@ChriL: öh Nä. De är kassa jämfört med mina 16/09 Okey, hajar. Dock så missförstod du mig: Jag har en #pcmasterrace polare som säger att allt förutom PC suger åsna. Han har så jäävla bra 4K-ultra upplevelser på sin PC. Det jag då menar på är att det inte är rättvist att jämföra hans tokklockade pc som... 14/09 @SenseMaker: haha det är nog du som behöver läsa på. LGs oledmodeller har legat i topp i flera år nu. Har själv en oled och skulle aldrig köpa en led TV igen 😁 12/09 @DeFeCT: Ser nice ut :) tänker köpa en oled sen när priserna går ner lite och dom blir lite mer energisnåla. Har också tvn till gaming och den funkar kanon. 11/09 Grymt! Kör nästan inga spel längre som inte har HDR /4K. Kan bli att spelar om Witcher 3 om de lyckas bra med det, tyckte grafiken på standard ps4 med standard TV var rätt medioker. Ah just det, LG TVs suger, stay away. Sony, Samsung eller Panasonic ska... 11/09 Jag köpte mig en sådan: Samsung 49" 4k HDR (https://www.netonnet.se/art/ljud-och-bild/tv/46-50tum/samsung-ue49ks7005uxxe/230547.9116/) Den har även ett game mode som den aktiverar automatiskt när man kör på Konsol, så det är riktigt låg input lag och... 11/09 Du missade den just. Var på summer sale som tog slut i början på September. Tror det var 129kr 09/09 När kommer nästa rea på witcher till ps4 då? 09/09 @ChriL: sitter på samma tv och innan uppdateringen hade den också hög input delay. Dock aldrig lika hög som många av deras ips paneler i hdr idag. 09/09 @oDIRTDIVERo: Många som köper Pro för att få en extra potentiell performance upgrade, ingen idé att köpa en normal PS4 Så folk utan 4k tv kommer köpa Pro också. 09/09
Skicka en rättelse