#Final Fantasy XIV tillkännagavs under #Sonys presskonferens på E3 2009 till PS3 samt pc. Nu har nya rön dykt upp via nätverks/jobb-sajten LinkedIn där Yuuki Akama på #Square Enix meddelar att titeln kommer till 360, PS3 och pc. Dessvärre har Akamas profil snabbt blivit nedtagen, och om det är för att det informationen inte ska spridas vidare eller för att det är felinformerat lär vi få reda på inom en inte allt för avlägsen framtid.

Det skulle inte förvåna oss utifall det vore sant, med tanke på Square Enix kärlek för multiplattformslir. Än så länge får det däremot stämplas som ett rykte. Vill du se Final Fantasy XIV till 360?

Inte direkt intressant för min del, men det är alltid kul när titlar blir multiformat och även onlinespel kommer till konsol på ett fungerande sätt, större marknad = mer pengar = bättre spel? :) 04/02 Jadu :) inget spel som intresserar mig så :D why not 03/02 Det där kan man ju tolka hur man vill. Släpper de 360-versionen en vecka senare är uttalandet fortfarande sant då originalsläppet redan varit. Vore skoj med ett mmo som funkar på konsoll men föredrar det hela på PC, med reservationer för att jag inte... 03/02 Företag kan ändra sina uttalande vettu..Och jag hoppas att dem gör, inte för att jag tänker köpa FF för det kommer jag aldrig göra då jag hatar serien men bara för att se dig gråta bakom datorn. 03/02 "Vill du se Final Fantasy XIV till 360?" Bra frågeställning, varför skulle man inte vilja se spelet på så många konsoler som möjligt? Dom får gärna släppa en version till PSP o NDS också.. 03/02 Jack Tretton: And PlayStation 3 will be the only console you’ll be able to play Final Fantasy XIV on, when it launches in 2010. Med andra ord: 2010 så kommer bara PS3 och PC användare kunna spela detta. 03/02 Tja nyheten som kom ut innan var ju att det var tidsexklusivt till PS3, och att de inte viste ifall de skulle släppa det till Xbox 360 eller inte. Så ifall de gör det så lär du ju inte vara en omöjlighet. 03/02 Det jag menar 03/02 Varför inte? Om spelet är bra så är det väl kul om alla får en chans att spela det. 03/02 Vore bra så man slipper höra alla PS3 nissar att tjata om det. 03/02
Skicka en rättelse