Info om första expansionen har dessutom läckt. Vi verkar vara på väg till Merkurius.

De bökiga problemen med Playstation Network tidigare i veckan tycks vara ett minne blott för Destiny 2. Igår kväll meddelade nämligen Bungie att actionspektaklet, som släpptes för fyra dagar sedan, hade 1,2 miljoner spelare samtidigt. Då har det som bekant inte ens släppts på pc än.

Det är å andra sidan värt att påpeka att det här inte är ett sprintlopp och inte ett maraton. När Destiny sjösattes för tre år sedan var det startskottet på en tioårssatsning. Den 24 oktober tar tvåan nästan viktiga kliv då pc-releasen äger rum på Battle-net.

Nu har infon om första expansionen av allt att döma läckt på Microsoft Store. Sidan är borta i skrivande stund men internet glömmer som bekant aldrig (tack PC Gamer). Informationen är (läs: var) knapphändig men titeln ska vara Curse of Osiris och expansionen ska ta oss till Merkurius.

Journey through time and space to learn the secrets of Osiris, avert a dark future, and rebuild the ties between the legendary Warlock and his greatest student—Ikora Rey.

Okej, då är jag med och ja, så är det ju dessvärre med konsol vs PC. Ja, det förstår jag. Segt att köra samma content två gånger? Eller funkar det? 14/09 För man har vänner på flera plattformar. Vissa av mina vänner kommer jag spela med på både pc o ps4, med vissa på bara den ena plattformen. 14/09 Hade tänkt att köpa till PC, men då de flesta polarna kör på PS4 så fick det bli det istället. Men ja, hoppet från 1440p @ 100+ fps till ~1080p @ 30 fps är lite tråkigt. 13/09 Varför köper vissa det på två plattformar? :) Jag har både PS4 Pro samt PC men väntar gladeligen på PC versionen för att kunna njuta av det i 4K/60fps istället för "4K"/30fps som man får på PS4 Pro. 13/09 Ok, min konsol är ju ganska ny, endast några veckor, så kan ju ha med hårdvara att göra kanske. 11/09 @DeFeCT: Ja det verkar vara väldigt random, är dock inte bara destiny 2 jag har problem med samma med tomb raider. Funderar på o ringa inet o se vad dom säger. Vissa har bytt ut sin ps4 och då funkar det. 11/09 Det är väldigt random det där, har spelat kanske 30-40 timmar än så länge, och inte haft några som helst problem. Endast lite server lagg på kvällen, någon gång ibland, men antar att det har med belastning att göra. 11/09 Det fick flera års uppdateringar och nytt material i form av DLC:er, patchar och allt möjligt "roligt". Det beror på hur man ser på saken. 11/09 D v s inte alls ett MMO. Finns ingen bestående spelvärld och antalet spelare i spelvärlden är allt annat än massivt. Det är ett (FPS)ARPG. 11/09 https://youtu.be/3LTPyIO2kww Det här, vissa säger att det är fel på hardware. Håller på o tankar Rise of the tomb raider demo för o kolla om det är det som är felet. Då blir det o byta ps4. :( 10/09
Skicka en rättelse