Kevin Conroy hävdar att det inte blir fler Arkham-äventyr.

Under åren 2009 till 2016 firade teamet på Rocksteady och Warner Bros. enorma framgångar med Batman: Arkham-serien (låt oss inte tala om pc-Arkham Knight). Vi vet sedan ett bra tag tillbaka att Rocksteady tog farväl av Gothams hjälte i och med Batman: Arkham VR. Nu hävdar den legendariska rösten bakom Batman, Kevin Conroy, att även Warner har kastat in handduken.

Jag kan inte tro att de inte kommer göra något mer spel, men det kommer de inte göra. Är inte det otroligt? De tjänade bokstavligen miljarder dollar på de spelen. Men nej, det finns inga planer för något mer, tyvärr.

Matt Sifford fångade Conroys svar på film under Nashville Wizard World Comic Con.

Conroy utvecklar inte svaret ytterligare och det är ju värt att påpeka att han inte är en Warner-chef. Å andra sidan är han Batman. Visserligen fanns risken att serien skulle försämras utan Rocksteady, men det låter ändå märkligt att Warner dumpar en sådan pengamaskin.

Påtal om Kevin Conroy, här är ett klipp med Tim Daly, Tim Daly spelade Stålmannen i Superman: The Animated Series. https://www.youtube.com/watch?v=nYCVnWStLrg 12/09 WB skulle ju aldrig mjölka en franchise. Förresten, vad sägs om ett par Totino's att käka när du öppnar dina lootboxes i Middle-Earth Shadow of War? Orcher i lådor, pizzareklam och att tjäna pengar på medarbetares tragiska bortgång är ju definitivt nåt... 12/09 De kanske inte vill mjölka a la Ubisoft och Activision helt enkelt? 12/09 Mobilspel. 11/09 Jag tyckte mig höra att det skulle komma ett spel där alla tror att Batman är död för att glömma bort efter att han avslöjade sin identitet.? Och att det skulle heta Batman Arkham: Underground? Jag har spelat det och kört det med allting på högsta i 144... 11/09 Ettan var överlägset bäst. Synd att de kände sig tvungna att byta till öppen värld. Förstörde mycket imo. Ser fram emot deras nästa spel dock. De är grymma på den där free flow combaten. Var ju rykte om ett TMNT spel för ett tag sen. Hade ju varit klock... 11/09 Kapten Rusty Wallace FTW! 11/09 Jag tror det är ett klokt beslut. "Arkham Knight" var inte så bra som de andra spelen. 11/09 Dom får gärna göra ett spel på en annan DC hjälte. Arkham serien är väldigt bra. 11/09 Underbar serie jag spelade ut knight på pc för ca ett år sen och då var det färdigt. Med andra ord köp spelet om ni inte gjort det, dunkar utan problem på pc och man får dessutom alla andra arkham spel på köpet så ingen anledning att missa denna geniala... 11/09
Skicka en rättelse