Det gick snabbt!

Klockan 19 i går öppnades den första raiden i Destiny 2, och några timmar senare tweetade Bungie att den första klanen lyckats ta sig igenom den.

Bedriften att beta av Leviathan-raiden utfördes av klanen "The Legend Himself", och den som inte är rädd för spoilers kollar in slutstriden i Twitch-klippet.

Efteråt tweetade Bungie att en ny karta nu finns tillgänglig.

Destiny 2 lanserades till PS4 och Xbox One förra veckan, och det kommer till pc den 24 oktober. FZ:s Calle Johansson-Sundelius delade med sig av sina första intryck i fredags, och en recension med betyg är att vänta inom kort.

Noterbart är att slayerage var först att sola crota (innan kings fall). Han och en till tvåmannade vog och kingsfall 14/09 Helt ny i Destiny-världen, men i WoW t.ex. så säger tiden det tar för top-guilden att banka ner sista bossen inte mycket om svårigheten. De spelarna är ju exceptionellt skickliga och koordinerade, långt över medelspelaren. 14/09 Precis, jag körde vad jag tyckte var rätt mycket av Destiny 1, men då var jag nog inte ens uppe i tusen timmar totalt på alla karaktärer, dessa personer är folk som kört tusentals timmar per karaktär och även mest troligt kört alla separata Raids i Dest... 14/09 Det betyder inte att raidsen är enkla. Det är personer med tusentals timmar Destiny i ryggmärgen som gör detta. Brukar också dyka upp några som plockar raids ensamma, i hard mode. 14/09 Hoppas de gör det svårare om de vill att folk ska orka spela till DLC, exotics verkar droppa som godis och raiden verkar alldeles för lätt. Gilla 1:an men 2:an verkar väldigt casual. 14/09 Känns lite som att det är för stort hopp här. Minsta power var 260 men dom som har farmat mycket är ju på 300 ungefär. Säkert medvetet från Bungie så alla ska kunna göra första raiden. 14/09 Nu vet jag faktiskt inte hur pass svår/lätt raiden var, men att något blir avklarat fort innebär inte alltid att det är lätt. Kan ju vara klanen som är ordentligt duktiga och välkordinerade? Har för mig att Yoshi.P (FFXIV) talade en hel del om detta vid... 14/09 Och jag som fortfarande letar efter någon klan att spela med ... T.T 14/09 Lite synd att den ska vara så enkel att dem klarar det så fort men det va ju bara första raiden så nästa kanske blir lite svårare :) 14/09
Skicka en rättelse