Egypten: kom för pyramiderna, stanna för blodbadet.

Assassin's Creed Origins släpps den 27 oktober till pc, Playstation 4 och Xbox One. Något som Ubisoft gärna uppmärksammar med filmklipp. Det senaste i raden tar oss till skådeplatsen för själva spelet, Egypten, där det i klassisk Assassin's Creed-anda är många människor som mister livet.

Vill du veta mer om Assassin's Creed Origins kan du läsa vår förhandstitt. Joakim Kilman fingrade på spelet under årets Gamescom-mässa i Tyskland, vilket innebar att både utforskat pyramider och rädda förgiftade kossor.

Jag spelar om remaken av tvåan just nu och hade glömt hur bra det var. Hoppas detta blir något liknande. 18/09 Exakt. Har bara svårt att se igenom det. Får väl försöka behärska mig. Anger Management next. 16/09 @CARTMAN: Det spelar ingen roll vad filmklippen råkar heta. Det är inte direkt nån ordning på YouTube, allt handlar om cash. "Gameplay trailer" ger mer klicks. Sånt där får man lära sig att se igenom. 16/09 Tack. Jo då jag vet. Har kollat en del o det ser bra ut detta spel. Blir ett köp till Steam. Gillar dock inte att de ska kalla sådana trailers för "Gameplay Trailers" när det är Cinematic T.. Men det har ju pågått ett tag så. 16/09 Jag har inte spelat Assassins creed sen många år tillbaka. Så jag är inte objektiv till min kritik för dessa spelen. Storyn var ett av de bästa delarna av Ass serien. Det jag stör mig väldigt mycket på just med trailern, är att rösten säger country. Det... 16/09 Lite tråkigt att de helt gett upp sina historiska ambitioner och för min del sabbar hela original-idén som hade just historisk grund i "den gamle på berget". Spelmekaniken har ju blivit allt bättre samtidigt som spelen i sig blivit alltmer meeeeh. För... 16/09 Sambon har beställt detta, och de andra var bra, så man väntar med stor förhoppning=) 16/09 Finns hur mycket gameplay som helst på YouTube. 16/09 Hoppas inte det. Watch Dogs 2 blev ju försenat 1 månad i fjol vilket var tungt för egen del då jag längtat till spelet hela hösten. Fan vad jag avskyr när de kallar sådana videosnuttar för "GamePlay Trailer"... Cinematic crap.. 15/09 Det vattnas på keyboarden. 15/09
Skicka en rättelse