Och multiplayer-delen får inte plats på kassetten.

Häromnatten fick vi ett lass nyheter signerade Nintendo. En av dem var att uppskattade Doom från förra året gör sig redo att slaska ihjäl demoner till Switch-konsolen. Nu har vi fått lite mer information om den här nya versionen av spelet.

Snapmap-verktyget, som låter spelarna knåpa ihop egna banor, saknas helt i Switch-varianten. Däremot kommer alla andra uppdateringar och DLC finnas med från dag ett.

De som köper den fysiska versionen av spelet får inte heller multiplayer med på kassetten, utan måste ladda hem det separat. Anledningen uppges vara bristande utrymme på kassetterna.

Doom lanseras till Switch senare i år men saknar än så länge släppdatum.

Ja är man PC spelare och allmänt trött på allt annat. Så blir det trevligare om man försöker att förstå att varje individ har olika intressen inom media. För en är switchen väldigt opassande och för en annan så är det "himmelriket". Switchen i sig gör... 18/09 Det enda Nintendo bestämt om angående kassetterna är maxstorleken som Switch klarar av att läsa. Bethesda som är 'giriga' i det här fallet. Multiplayern lär ju ingen sakna i vilket fall. Hade den varit bra så hade det varit en helt annan femma. 17/09 Det var värst! Själv ser jag fram emot att spela det i bärbart format. 17/09 @Kiwigalaxy: Man kan också bli trött på folk som köper något de antagligen inte gillar sen klagar. 17/09 @ubn87: Det går som en dans. Har man annat spel innan lirar man det tills det plingar till, annars gör man kaffe eller på annat sätt förbereder sig. :) 17/09 Ah! Tack för länk! :) 17/09 Creationkit släpptes några månader senare än spelet, och mer högupplösta texturer gjorde knappast någon skillnad på hur bra spelet var. Sen ska vi inte se bort från det faktumet att fler personer kör utan moddar än de som kör med moddar likaså fler som... 16/09 >Metacritic. lol'd Och nej, mods började komma inom 1 vecka. 360 versionen krashade och hade sinnessjuka laddningstider. 16/09 Blir rätt sugen på att sälja mitt Switch helt ärligt. Mario Kart och Zelda var roligt en stund och jag har egentligen aldrig varit ett stort fan av Nintendos spel. Men man blir ju bra trött på hur dålig maskinen egentligen är. Ska nog ta och sälja den... 16/09 90+ på metacritic när det släpptes, helt utan patchar, helt utan moddar, bara med vanilla versionen som såg likadan ut mellan 360, ps3 och pc. Sluta överdriva. Switchen är dessutom snabbare än ps3 och 360, det kommer flyta bra. 16/09
Skicka en rättelse