Säljer just nu bättre än Playerunknown's Battlegrounds.

Det går bra för den stora rollspelsupplevelsen Divinity: Original Sin 2 och utvecklarna Larian Studio har all anledning att fira en lyckad release. Just nu ligger spelet högst upp på Steams försäljningslista och toppar bland annat giganter som Playerunkown's Battlegrounds och Dishonored: Death of the Outsider.

Men släppdagen var inte helt och hållet en dans på rosor eftersom utvecklarna drabbades av ett plötsligt strömavbrott som under en tid hotade spelet från att släppas på utsatt tid. Som tur väl var gick det bra och i den här videon kan du se stämningen på plats hos utvecklarna inför release. Vår recension av Divinity: Original Sin 2 läser du under nästa vecka.

@Buio: Jag teleporterade bossen till öppningen och det buggade ut några av hans followers så kunde dpsa ner han fort :P 22/09 explorer svårigheten då antar jag? man bör ju köra på classic eller svårare 22/09 Slutstriden i akt 1 blev lite jobbig då jag hoppade över labyrinten med fällor och var en level under motståndarna i slutet. Fick osta med teleport för att få det att fungera. Kör standard svårighetsgrad. 18/09 Jo, det skulle Larian nog må utmärkt av. Det skulle vara väldigt spännande och se vad Larian likt Obsidian, skulle kunna göra med budgetar som tas av av numera trötta, mätta och dalande spelstudios likt Bioware exempelvis. Har spelat serien sedan Divine... 17/09 Satt och kötta igår kväll/natt i en mindre evighet... och ja, alltså det är RIKTIGT kul, och svårt. Gjorde en liten video om gårdagens "boss" försök = Älskar att det är en berättarröst i detta jämfört med 1an och voiceactingen överlag känns riktigt bra... 17/09 Divinity-världen är lite speciell som de gjort den. Men om Larian får bra inkomster av detta, kanske man kan hoppas på en till franchise som låter dem utforska andra världar. Vad jag menar ett nytt RPG från dem i en mer mörk allvarlig värld. 17/09 Han måste nästan vara ett bra troll. Allt SenseMaker säger är verkligen provocerande dumt. 17/09 SenseMaker, du är full av skit, det märkte man redan vid din första kommentar. Du är bokstavligt talat den raka motsatsen till ditt användarnamn 😂 17/09 Har DOS2 nåt med DOS1 story att göra? Funderar på att klämma ettan, men kanske går direkt på 2an 17/09 @DrDoom: Då tycker vi olika. Jag tycker dark souls är braindead button pushing utan relevant story. Men ja kanske har lite högre krav. Kanske förväntar mig lite mer av spelupplevelsen. Vad vet jag 17/09
Skicka en rättelse