Remastered-versionen blir ännu mera remastrad.

Nästa gång jag skrev en The Last of Us-nyhet hade jag hoppats att den handlade om The Last of Us Part II, men ödet – och Naughty Dog – ville annorlunda. De har nämligen släppt en ny patch till tre år gamla The Last of Remastered, speciellt framtagen för PS4 Pro-spelare.

Starting today, PS4 Pro players will be able to select from new menu options and presets that provide additional configurations for resolution, framerate, and shadow quality. These new display settings options offer greater flexibility to PS4 Pro players connected to a 4K display, as well as traditional HD displays through supersampling.

Man passar även på att, utöver att låta PS4 Pro-spelare forma sin visuella upplevelse, krossa några multiplayerbuggar. Om uppföljaren säger man dock inte ett knyst och det har varit fattigt med stora nyheter sedan utannonseringen i december 2016. Vi vet dock att Westworld-folk har med spelet att göra – på både det ena och det andra sättet.

Drygt svar. Googlade men alla där säger olika. 22/09 länk (http://www.letmegooglethat.com/?q=is+ps4+pro+worth+without+a+4k) 19/09 Ingen har svarat på min fråga. Är det värt de utan 4k tv? 19/09 @Nosnos: Tackar för svaret, jo det är väl viss skillnad mellan CUH-1100(har för mig att releasemodellen är nämnd som så) och CUH-1200. Då är det inte värre än ursprungsmodellen i alla fall. Ska ta mig en ordentlig funderar och se vad kommande reorna har... 19/09 Köpte mig en pro i helgen och där är ljudnivån klart lägre än till min gamla PS4. Dock var min gamla tillskillnad mot pron köpt på releasedagen så det kan ju ha något med saken att göra :) 19/09 Nu blev jag helt plötsligt snuskigt sugen på en PS4 Pro, kan vi vänta oss en Slim framöver eller ligger fokusen på PS5? Ni som har en, hur ligger den till sett till ljudnivå? Jag har själv CUH-1200 idag, första modellen andra revisionen(om jag inte minn... 19/09 Det beror på spel. Tyvärr är många enormt "slarviga" där, och tillåter endast "fler pixlar" eller "färre pixlar" utan vidare möjligheter. Finns ett par mycket bra undantag, bland annat Rise of the Tomb Raider och även The Last of Us, då. :) Jag körde... 19/09 @Emsa: är det inte så att spelen kan köras med bättre fps och 1920x1080 istället för 4k? Tror jag sett någon video på youtube där man kunde välja mellan vanlig ful ps4 grafik och bra flyt eller skarp grafik men sämre flyt. Men kanske beror lite på spel? 19/09 Pro känns ju som en väldigt onödig uppdatering då dom flesta spel inte ens körs i 4K. Bättre då att behålla sin konsol och skaffa ett Xbox One X ifall man vill ha lite mer ögongodis. 19/09 Är det värt att köpa en pro även fast man inte har en 4K tv? 19/09
Skicka en rättelse