Press "F" to hate nazis.

Återvändandet till andra världskliget har fått många att inte avfärda årets Call of Duty som ännu ett dussinspel i serien och en längre trailer från spelets kampanj får oss ändå att känna vissa Band of Brothers-vibbar. För om det är något Call of Duty brukar bjuda på är det ändå bombastiska kampanjer.

Likt Band of Brothers får vi följa ett kompani under frigörandet av Frankrike och det skjuts i såväl städer, snöiga skogar och på leriga slagfält. Bakom årets Call of Duty-smak står Sledgehammer Games som grundades av Glen Schofield, en av huvudpersonerna bakom Viscerals bredhyllade actionskräckis Dead Space.

Fulkultur: Om världens bästa krigsskildringar
Call of Duty: WWII får öppen pc-beta om några veckor
Call of Duty: WWII – därför saknas hakkors i multiplayer

Jag förbereder mig inför det värsta: linjär, upprepande och simpel spelkänsla för att 12-åringar inte ska kräva pengarna tillbaka, och klyschigt Hollywoodmanus. Medan jag hoppas på det bästa: att det har varierande miljöer med varierande spelkänsla och... 20/09 För mig brukar kampanjerna i alla spel alltid ta över 20 timmar! Men det beror på att jag är så dålig. 19/09 Black Ops 3 och IW var längre än 5 timmar, än vid perioden 2003-2014 då var oftast kampanjerna runt 5 timmar långa. 19/09 Verkar vara episk singleplayer... något jag tycker dom "misslyckats" med är ansiktsanimationerna... läpparna verkar inte alls synka med deras uttryck eller tal... synd 19/09 @xtrem11: Knappast tysk. Rysk, maybe. Man får sällan spela båda sidor. 19/09 Ser onekligen trevligt ut, blir isf det första CoD på allvar för mig sedan MW. Hoppas de kan skapa samma känsla som WET i MP, då kanske MP:n även är aktuell. Fyfan vad kul det spelet är i MP(är medveten om att det är vilt skilda skapare och serier). 19/09 Well I like it! 19/09 @xtrem11: Minns jag fel när jag säger att det varit en artikel där det stod att man inte kommer spela som tysk? Ganska säker ändå.. 19/09 Det utspelar sig på dessa platser: Normandy, France Hürtgen Forest, Germany Ardennes Forest, Belgium Aachen, Germany English Channel Crimea, Soviet Union Kampanjen kan bli lång. Sen tror jag inte att det är endast som amerikansk soldat som man spelar.... 19/09 Snygg trailer men det är bara så synd att den ointressanta CoD serien som ska vara först ut med ett nytt WW2-spel. Tänk om Dice hade lyssnat på alla som har hoppats på att WW2 återvänder till AAA-titlarna. 19/09
Skicka en rättelse