Men blir spel någonsin "färdiga" idag?

Efter alla förseningar har Ubisoft nu låtit meddela att arbetet med att färdigställa South Park: The Fractured But Whole nu äntligen är över. Spelet är planerat att släppas till Playstation 4, Xbox One och pc om några veckor, rättare sagt den 17 oktober.

I samband med kungörandet släpptes också en ny trailer som redan retat upp folk på grund av sitt innehåll. I trailern driver man nämligen med Kanye Wests avlidne mor, samtidigt som det också är ett återkall till ett klassiskt South Park-avsnitt från 2009. Huruvida trailern är i dålig smak kan du själv avgöra genom att kolla in den här nedan:

Hmm. Låter som du tyckte om de tidiga säsongerna men inte de sena? Fast i början va det ju bara vulgära händelser som stod i centrum utan sammanhang. Då kunde ju ett helt avsnitt handla om att trycka in fuck så mycket som möjligt bara för att. Nu för... 24/09 Som om Kanye Wests mamma vore något att höja på ögonbrynen för i South Park, man blir förvånad över vad folk reagerar på ibland. :P 24/09 Hmm.. Jag tycker tvärtom. Det har nu gått från att vara en lustig serie med bajshumor till att vara mer aktuell och lite mer intellektuell. Fortfarande bra. Första spelet var underbart, hoppas att det fortsätter! :D 23/09 @Blackwolfe: PvE är storyline, du bjuds in av Cartman och kör på och möter dvs karaktärer. Bygger upp och buffar kort med hp/attack tex och har 10 kort tror jag det är som du får välja bland i strid. Av karaktärerna så kan du bara ha en ex ute i strid... 23/09 @Blackwolfe: Vet inte, verkar som det är nån mix av PvE och PvP. Därför jag undra varför det gått under radar här på FZ (kan ha missat de). 23/09 Har funderat på att testa men det låter som ett av tonvis av mobilspel med samma mekanik fast med southpark tema. Är singleplayer storyn bra eller? 23/09 Verkligen! Ett riktigt fint spel. Hoppas på detsamma nu också :) 23/09 @Akronym: verkligen sucks to be you! Förra spelet var brilliant! 23/09 Det är mycket möjligt att detta är ett bra spel. För min del är det ändå helt ointressant, eftersom det är South Park. En serie som har slutat vara rolig, och numera endast är vulgär. 23/09 Äntligen. 23/09
Skicka en rättelse