Visar upp karaktärsskapelse, fiske och såklart: monsterjakt!

I och med årets Tokyo Game Show har vi fått en radda nya trailers under helgen. En av dessa var till det efterlängtade Monster Hunter: World där de visade upp de olika monstern du kan jaga.

I och med trailern fick vi även ta del av lite gameplay från spelets första 30 minuter. Där visas bland annat hur karaktärsskapandet ser ut, hur fiskandet kommer fungera och monsterjakten.

En stor del av fokuset har även legat på att ta fram en bra första tutorial av spelet, enligt utvecklarna på Capcom, då detta har varit ett problem i de tidigare spelen. Som spelare kan du bland annat vänta dig en grundlig genomgång av hur de olika vapnen kan användas på bästa sätt.

Monster Hunter: World kommer släppas tidigt nästa år.

Senast jag körde Monster Hunter vad MH Tri till Wii, det var kul men samtidigt känndes det väldigt begränsat.. inget multiplayer i jaga monster, bara i arena vilket gick i local co-op också. Men det är det stora som jag ville, så nu med detta till PC... 25/09 Aldrig spelat ett Monster Hunter tidigare men detta ser helt klart intressant ut. 25/09 Jo egentligen funkar isometrisk vy bäst med mus och tangentbord. Samma med RTS. Tyckte egentligen bara att det var lite roligt och överdrivet att avsluta med ordet vidrigt :) Har för övrigt aldrig heller spelat Monster Hunter. Ska bli kul att testa. På... 24/09 Meh, jag bryr mig inte speciellt mycket egentligen. Tycker det är tråkigt för alla parter om ett spel släpps senare(eller inte alls) på vad det än är man spelar på. ( Dock skulle konsoler kunnat slopas överhuvudtaget hähä ;) =) ) Och sen lär du nog ha... 24/09 Jo dom har jag sett :) Menar spel som släpps på PC först och sen eventuellt kommer till konsol. Typ Cities Skylines, Pillars of Eternity, PUBG, Sims 4, XCOM 2 o.s.v. Har inte hört/läst mycket klag på det. Men kan ha missat extremt många kommentarer på... 24/09 Då måste du ha missat ett EXTREMT antal kommentarer över åren. Bara klagomålen mellan konsoler att ett spel släpps en vecka tidigare till den ena eller andra är förbannat frekvent 24/09 Förståeligt att det kommer senare till PC dock. Vi har en ganska mycket knepigare marknad. :P 24/09 Det är konstigt att det bara är folk med PC som klagar när ett spel släpps senare till deras plattform. Tror aldrig jag läst en kommentar från en konsolspelare (eller fanboys som vi brukar kallas av PC master rejs) där det klagas över att ett spel släpp... 24/09 Har aldrig spelat ett Monster Hunter spel, enkla förklaringen är för att det har varit på bärbart/konsoler. Men eftersom detta kommer till PC och ser riktigt intressant ut så lär jag nog testa det. Synd bara att det som så många andra spel kommer senare... 24/09 Jag är så vansinnigt hajpad! :D Ge mig! 24/09
Skicka en rättelse