På med vargpälsen och glöm inte provianten när du ska ut på äventyr.

Sugen på att lira igenom The Elder Scrolls V: Skyrim igen men vill ha lite omväxling eller större utmaning? Inom kort släpps ett officiellt överlevnadsläge till Bethesdas rollspel som introducerar funktioner som det tidigare behövts moddar till.

Din karaktär kommer att behöva äta och hålla sig varm för att inte börja tappa hälsa och att simma över en sjö i ett iskallt område är därför en dålig idé. Du kommer också behöva ta regelbundna vilor för att inte bli uttröttad, något som bland annat begränsar dina magiska förmågor. "Overkliga" saker såsom snabbtransporter och möjligheten att bära mycket saker har tagits bort respektive skalats ner ordentligt. Du kan även bli sjuk av att äta olagad mat.

Survival Mode släpps via Creation Club, en portal för spelet som bland annat ska återinföra de omdebatterade betalmoddarna. Överlevnadsläget kommer också att kosta pengar men när det släpps kommer det att vara utan prislapp i en vecka.

Vi väntar med spänning till spelet får ett Battle Royale-läge...

@Ftmch: gratis första veckan, du får behålla den. Gjord av samma person 29/09 Som sagt, tanka frostfall istället om ni inte vill betala, bra mod. :) 29/09 Kommer de att tveaka den ska man ger och får från fiender då också? För att ibland får man skjuta väldigt många spells för att döda något vilket inte känns så realistiskt, särskild inte om med denna betalmodd. Creation club kommer jag aldrig att använda... 29/09 Frostfall finns, precis samma sak. MEN det går rykten att det faktiskt är Chesko själv som skapade detta mod. För mycket scripts och hur allting är uppbyggt är för likt hans egna jobb. Givetvist, Bethesda har all rätt att ta hans kod och implementera... 29/09 Såååå??, dom tar betalt för detta?, lol!?, i ett 6 år gammalt spel. Brukar ha silkesvantarna på vad gäller TES och FO men, waow!, vad giriga Bethesda blivit. Snart kostar väl "change brightness" extra i en dlc, oerhört besviken. Kanske tagit intryck av... 29/09 @pinalina: endast gratis i en vecka. kommer kosta runt 500 in-game mynt (<80 kr). i fallout 4 var detta läge helt gratis... inte för jag varken äger eller har spelat det. https://youtu.be/whZxq_LDJZA 28/09 Ja, vad säger man... Finns tyvärr inte så mycket att säga när det redan finns en kanon bra mod på nexus... som är gratis till och med.. 28/09 Så de som vill köpa spelet till Switch får inte ta del av detta läge. Bullshit! 28/09 Överlag är detta något positivt såklart då dom lägger till ett mode gratis till sitt spel, jag önskar bara att varje patch inte var på liv och död för vissa mods, denna patch kommer att kräva en uppdatering på en rad med kritiska mods, bland annat Unoff... 28/09 Har haft precis den här modden...Gratis...Bethesda kan dra något över sig med denna jävla Creation club. 28/09
Skicka en rättelse