Huvudkaraktären, tidslinjen och teorier!

Igår klockan fem släppte Rockstar en ny trailer från Red Dead Redemption 2, nästan ett helt år efter den första. Den var relativt kort, bara dryga minuten, och innehöll dessvärre inget releasedatum (bara "våren 2018") men Internets samlade kraft började genast analysera den, ruta för ruta.

Arthur Morgan, en del av gänget som leds av Dutch van der Linde

Nu vet vi att en av huvudpersonerna du spelar är Arthur Morgan, inte en ung John Marston som det spekulerats i, och att han är med i Dutch van der Lindes gäng. Trailern bekräftar också att Red Dead Redemption 2 i alla fall delvis kommer att utspela sig före det förra spelet. Vissa tror nämligen att kvinnan vi ser i trailern är en äldre Bonnie McFarlane, vilket skulle innebära att spelet täcker flera tidsperioder.

Är det du, Bonnie?

Med tanke på Dutch-gängets primära sysselsättning, det vill säga sno saker och utpressa folk, ser vi flera tillfällen i trailern som påminner om de roligaste delarna av GTA V, det vill säga de stora rånen.

Om inte annat är exploderande kassaskåp en väldigt tuff bakgrund

Vi fick inte se John Marston i trailern men eftersom vi vet att han var med i van der Lindes gäng är det inte omöjligt att han gör en cameo. Det är heller inte bekräftat att Arthur Morgan är den enda karaktären vi kan spela som, trailern visade bland annat en indian-karaktär som var på jakt efter ett vapen.

Är detta en spelbar karaktär?

Det fanns dock de som fokuserade på helt andra saker än karaktärer.

Förutom att inte nämna ett releasedatum eller bekräfta en pc-lansering visade Rockstar heller inget från onlinedelen, som vi gissar kommer vara en lika stor del av spelet som GTA Online varit för Grand Theft Auto V.

Väldigt spännande spekulation. Jag skulle tro att det till 98 % säkerhet blir en pc-version. Som vanligt (fult eller smart) vill dock Rockstar sälja konsol-versioner först, innan de offentliggör pc-versionen. Kommer det till våren på konsol tror jag på... 02/10 @ForrestFox: Eftersom sekvenserna är renderade i spelmotorn så är det det du ser som du får. Skulle inte tippa på en pc version öht. Kanske 3 år efter release. Kanske.. 30/09 Hoppas vi får bra mycket mer dlc med pve fokus än vi fick till gta5. 29/09 Tror att jag bestämt måste köra om RDR igen innan detta släpps. Är ju bakåtkompatibelt på Xbox One, så det är smidigt. Hoppas verkligen att RDR2 är förlagt till en tidigare tidsepok och att det fokuseras mer på singleplayer än vad GTAV gjort. Hype! 29/09 Skitsnygga videos för mellansekvenser, men hur ser själva spelet ut när man väl spelar? :) Jag tar dock ett till chillpill tills de konfirmerat eller dementerat om det kommer till PC eller inte, vill inte hypa och bli exalterad tills jag vet :( 29/09 @Ricomaniac: Tror att det var Katarina den stores bröllopsnatt, och hon låg och väntade i sängen med förväntan. Då kom kungen - och kastade upp tennsoldater på sängen och ville leka krig med dem. "Vill du vara Ryssland eller fienden?" hade han frågat... 29/09 @zumo: Hehe, om det hade kommit ut i feb så vet du vad du skulle ha sysslat med på smekmånaden:P:P Måste ha varit poppis att gibba RDR2 när frugan ligger och väntar i sängen: "Men kom nu,älskling." "Jaja, måste bara panga lite till." 29/09 Så otroligt taggad på detta...... Mellan FZ och mig.... Jag ser fram emot detta typ lika mycket som min smekmånad i februari ;) 29/09 Mja, på första bilden ser det ut som Remingtonrevolvrar, och på filmen använder alla single-action(måste spänna hanen för hand) så tidsaspekten är kanske runt 1880 (även om double-action fanns även då). Det skulle passa ganska bra, även om det är lite... 29/09 Det var några år sedan jag spelade första, men sa inte Dutch då att Marstons fru var med i gänget ett tag också? EDIT: Jag kollade upp wikin från ettan och detta är gänget enligt informationen som fanns i första spelet: Van der Linde Gang Members (known... 29/09
Skicka en rättelse