Vi vill veta vilket spel som har de bästa överraskningarna.

Om du tar helikoptern förbi Chiliad Mountain State Wilderness efter klockan 19 i GTA V så kan du se två damer i en nercabbad gammal bil störta ut från berget mot en säker död. Det är förstås ett påskägg, en hyllning till Ridley Scotts kultförklarade film Thelma & Louise från 1991.

GTA V och övriga spelvärlden är fylld av easter eggs, och nu vill vi veta vilket eller vilka spel som har de bästa påskäggen. Sjung ut i kommentearerna!

Dying Light har många fräna. Men överlag vinner nog GTA V 01/10 WoW har väl en del.. Lario och Mugi, Yoshi nånting nånstans, de tre vikingarna ifrån det gamla NES spelet Vikings kommer jag på. Om man kan kalla dem Easter Eggs då dom står där alltid. Gäller mer att komma ihåg namnen Så vet jag väl inloggad på Google... 30/09 Wiycher 1 där ezio ligger i en hökärra, eller va det brevid :) kommer inte ihåg så många andra 30/09 Haha! Jag gjorde ju RQ3 konverteringen av den =), för en sisådär 15 år sen eller nått.. Kul! 30/09 Aq2!, the city @Lognoreng: Kul att ni kommer ihåg den gamla kartan, (F.D Ruskprick) 30/09 Det var faktiskt när han lär sig demokrati som han går rambo. Det finns en parameter för hur aggressiv en faction leader är på 1-10, med ghandi som den snällaste med 1. När man fick democracy så fick man 2 mindre aggressivitet. Detta ledde till att ghan... 30/09 Gandhi i Civilization 2,3,4,5 & 6. En fredlig passificict som förvandlas till "Little rocket man" när han upptäcker kärnvapen. Började som en bugg i Civ 1, men dom har behållit det säregna beteenendet som feature/easter-egg sen dess. 30/09 I Project Gotham Racing 2 kunde man i visst läge i sitt garage hitta en arkad-maskin med Geometry Wars på. Eftersom spelet i övrigt inte va nån superhit så lyfte det spelet rejält:) 30/09 Divinity: Original Sin har en del easter eggs och popkulturella referenser som ett item man kan hitta vid namn "Nine Inch Nails". Vet att jag sett många fler men inget jag kommer på nu. I S.T.A.L.K.E.R. Shadows of Chernobyl kan man hitta en kropp med... 30/09 WarCraft 2 där fåren exploderar om man klickar på dem tillräckligt många gånger. Gillar överlag alla sjuka one-liners Blizzards karaktärer säger när man klickat tillräckligt för att göra dem arga. "Doesn't take a telepath to know what you're thinking."... 30/09
Skicka en rättelse