Erbjudandet gäller bara idag.

Du som längtar tillbaka till 1997 har all anledning att besöka Steam under dagen. Där delas det postapokalyptiska rollspelet Fallout ut som blåbärssoppa under Göteborgsvarvet till alla som törstar efter en digital version av det råbarkade äventyret. Allt du behöver göra är att besöka Steam Store och lägga till spelet till ditt bibliotek innan dagen är över. Visst är det väl ändå dags att uppdatera de gamla CD-skivorna?

Vill du passa på att fördjupa dig i ämnet Fallout så kan vi också rekommendera en härligt lång intervju med skaparna av de första två spelen, och så väntar en rejäl salva nostalgi i vår artikel Retrosommar 1997 där du kan resa tillbaka till andra stora händelser från samma år.

Visst, det får man tycka, jag tycker tvärt om. Achievements tillför bara till ett spel. 01/10 Nej tack. Anpassa till moderna skärmar och uppdatera så det fungerar på modern hårdvara är en sak. Men jag vill inte att det ska bli omöjligt att till slut hitta en version av ett klassiskt spel som förstörts av diverse moderna gimmicks (ja jag vet achi... 01/10 När man upplevt alla möjliga kombinationer flera gånger om så spelar det mig ingen roll, jag hade gärna sett achievements. 30/09 Har original skivan kvar men råkat slarva bort bigboxen :-( fallout tactics är fortfarande min nr1 favorit eftersom man kan ta bort det handikappade turnbase systemet så striderna flyter på bättre :-) är lite antiturnbase typen och tycker det förstör... 30/09 https://68.media.tumblr.com/2eece250af1eefec14cfe4a33e4df4fe/tumblr_ovea61zqQm1vt418do1_500.gif 30/09 Får bara en balckscreen när jag försöker starta det. 30/09 Hade det varit det bästa i serien så kanske det vore något, men första var bara bra. 30/09 Tack för tipset. Hade missat det annars. Helt klart ett av de bästa spelen någonsin. 30/09 Har ju alla Falloutspelen på skiva, men skönare att ha dem på Steam. Plus att mina söner får tillfälle att testa på en av de bästa spelen någonsin. 30/09 Tack! Hämtat! Fallout handlar om att göra egna beslut från första minut till sista minut. Achievements innebär att du skulle behöva göra aktiva val som kanske inte passar dig själv, hade blivit riktigt knepigt. 30/09
Skicka en rättelse