Åååh, guldet blir... till sand.

Den senaste Assassin's Creed: Origins trailern visar ett drömlikt Egypten där allt tynar bort, blir till sand och blåser iväg med vinden. Det börjar smått, med en katt, men går sedan över till större föremål, skepp och till sist stora pyramider. Musiken sätter stämningen bra i denna närmast drömska trailer.

Det 90 sekunder långa klippet avslutas med att spelets huvudpersonen Bayek beslutsamt går rakt in i en sandstorm och texten "where it all ends, it begins" syns på skärmen. Texten lär antyda spelets roll i den kronologiska ordningen, för rent tidsmässigt blir ju Assassin's Creed: Origins första spelet i serien när det släpps den 27 oktober.

Tack till Theade för detta #nyhetstips!
Själv tycker jag att handlingen i nutid var det tråkigaste i dem förra spelen. 03/10 @bopp: Hmm, har faktiskt missat Rogue, skall testa det! Jag var inget stort fan av AC-spelen förrän Unity, och även om det var buggigt och segt så tyckte jag ändå om atmosfären i det, och det blev bara bättre i Black Flag och Liberation (körde faktiskt... 03/10 Egentligen tycker jag Ubisoft sumpade mycket av idén med och motivationen att spela Assassin's Creed när de dödade handlingen i nutid med Assassin's Creed III, och verkar vilja utveckla det till något halvkasst sandlådespel där handlingen betyder allt... 02/10 Ser fram emot spelet. De två sista spelen tycker jag har varit underbara och inte haft några som helst problem med spelen. Visst, någon grafisk bugg här och där men det är nåt man får förvänta sig, men inget som dödat spelet eller varit störande. Black... 02/10 Great nu kommer jag sitta och nynna på Peter Jöback-låtar hela dagen :p 02/10 Som vanligt har de förmodligen lagt mer tid på sina trailers än själva spelet. 01/10 @B-B-B-Banänäbrääken: Kul för dig. Det ska du vara glad för, för om du får problem får du som sagt ingen som helst hjälp eller support, enbart extremt spydiga svar. Själv tar jag inte risken igen med deras spel, som sagt. Köper dem på rea till konsol... 01/10 https://www.youtube.com/watch?v=ezvMBecCX8g 01/10 Riktigt vacker video, men jag undrar, hackade den förbaskat mycket i början eller är det bara hos mig? :/ 01/10 Musiken var riktigt jävla trevlig må jag säga. 01/10
Skicka en rättelse