En av vårens stora PS4-överraskningar släpps snart på pc.

Trots den uppenbara Dark Souls-skruden, har Team Ninja lyckats skapa något med en helt egen identitet, mycket tack vare det häftiga stridssystemet. De som har längtat efter ett nytt Ninja Gaiden behöver inte heller leta längre, då det här om något är en passande andlig uppföljare och ett måste för fans av renodlade actionspel.

I FZ-recensionen delade Marcus Grönskog ut finfina fyra av fem till Team Ninjas Nioh. Den sjunde november, nio månader efter Playstation 4-releasen, står det nu klart att actionrollspelet släpps på Steam. The Complete Edition ger oss, utöver grundspelet, de tre dlc-paketen Dragon of the North, Defiant Honour och Bloodshed's End. Man tackar.

Nioh till pc väger in på tunga 100 GB och av pressmeddelandet att döma tycks pc-spelarna tvingas välja mellan actionläget och stabila 60 fps eller det "filmiska läget" med upp till 4K-upplösning. Det verkar alltså inte som om du kan välja båda två samtidigt, vilket låter barockt.

@Halvars90: Det är ju faktiskt ett bra pris. 10/10 @Gen: Jo det kan jag hålla med om, men som ett tips till alla som inte bryr sig om spelet ska liras på PS4 eller PC så är det just nu rea på PSN, där får man spelet för tror det var 270kr + season pass för +149kr. Lite billigare än den kommande Steam-ve... 09/10 @Halvars90: Hehe, jag menar mest att om man har både PS4 och PC så är enda anledningen att skaffa spelet till det ena eller andra systemet priset. Men tex FFXV som redan finns till PS4 men som kommer ut till PC nästa år är givet att man skaffar på just... 09/10 Det beror helt och hållet på om det är en bra portning eller inte. Det skulle kunna vara en klockren port som fixar allt och gör allt bättre. Eller en port där de inte har bytt ikonernar i spelet, där du får upp Playstation knappar och där de inte har... 05/10 Det är på PC! Vilka fler fördelar behöver man? ;P 05/10 Äntligen börjar man få valuta för gbit fiber! 04/10 Grattis pc-spelare! Goty för mig. Speciellt iom sista dlc:n som släpptes nyss. Avvakta med å köpa gällande portning, verkar den vara bra kan jag varmt rekommendera :) 04/10 Vore trevligt med fördelar gentemot PS4 Pro men än så länge verkar det inte finnas några. 04/10 Det låter som något de har gjort förut med andra spel de har släppt :/. Som någon annan redan har skrivit, de är inte direkt kända för sina bra PC portar, kan nästan garantera att tooltipsen i spelet kommer visa Playstation ikoner när man kollar kontrol... 04/10 Yepp, en av anledningarna till att jag spelade igenom det istället för att stanna som jag gjorde med DKS3 :). Även fast jag inte är ett jätte fan av deras uppdragsbaserade upplägg i spelet så tycker jag att Nioh är ett mycket bättre och roligare spel... 04/10
Skicka en rättelse