Och stängs inom några dagar, ty den blir tidsbegränsad.

Om två veckor släpps Gran Turismo Sport, det första Gran Turismo-spelet till Sonys snart fyra år gamla konsol. Men redan på måndag kan du provköra: då släpps en tidsbegränsad demoversion som ger en försmak av den ambitiösa racern.

I demon kan du jaga varvtid i läget Sport, förbätta din körförmåga i Campaign mode eller kasta dig ut i hetluften på tre banor i Arcade mode. Det blir också möjligt att köra split screen-race mot en kompis.

Demoversionen av GT Sport öppnas klockan 11 måndag den 9 oktober och är tillgänglig till klockan 15 torsdag den 12 oktober. Du kan förladda smakprovet från klockan 11 nu på lördag.

Gran Turismo Sport släpps exklusivt till PS4 den 14 oktober. Vi hoppas ha en recension redo innan dess.

Ser verkligen helt fantastiskt ut, men varför tidsbegränsat? Gran Turismo har alltid varit favoriten vad gäller racing, ända sedan gamla goda PSX-eran. 04/10 Jag köpte min första PS4 i sommras, har aldrig kört Gran Turismo! Vad kan man jämföra det med, Project Cars? 04/10 Såg någon video för en stund sedan idag och i inte är det någon 5 eller 6 i omfattning utan relativt strippat i jämförelse, man ska nog leva sig in lite i vad man egentligen får innan man slår till, och i skenet av detta så är kanske den begränsade demo... 04/10 Nje inte så sugen avbokade min Collector Edition nu när man såg att dem hade saboterat karriärs läget med Challenge Karriär läge istället. 04/10 Troligen handlar det lika mycket om ett servertest som att presentera en demo. Sedan är det möjligt att de inte vill ha en massa "demospelare" som belastar dessa servrar när det fulla spelet släpps. 04/10 @Tobbe: Bra poäng. Oftast finns det nya spel som lockar efter några år dock. Men när det gäller Polyphony så tar det lång tid mellan släppen, så GT Sport är nog aktuellt om 5-6 år också. 😂 04/10 @Tassel Hur många år efter release kan du/man vilja köpa ett spel?...[insert number] sÅ länge är ett demo bra att ha. (där har du din fakta). :) Kanske skulle skrivit "hjälper" istället för "lockar" också. /@ Tycker det är underligt.. nån som har en ann... 04/10 Jag och jag själv tycker i alla fall 2-3år låter bättre än 2-3dagar, ja 4 då om man nu ska vara nogräknad :) Tror de inte på sin produkt? Nästan inte värt att städa plats till det för den stunden ;) -cb99 04/10 @Tobbe: 2-3 år. Vart har du hittat den fakta? 04/10 OM de nu inte varit lata och bara släppt fulla tillfälligt varför tidsbegränsning? Ett riktigt och begränsat demo lockar ju köpare i åtminstone 2-3 år eller mer (om inte servrar girigt stängs ner) 04/10
Skicka en rättelse