Calle och Jocke skjuter rebel scum i fejset.

Vi skulle egentligen ha bjudit på massa gameplay redan igår kväll men efter att en hårddisk gjort alla klippen helt obrukbara fick vi ta till Plan B, det vill säga att livestreama när vi skjuter rebellskum i ansiktet. I Star Wars: Battlefront II, that is.

Uppdatering: Eftersom ljudet strulade (Origin ville vara med och leka röstkommunikation) kommer gameplay igång först 25 minuter in i klippet. Direktlänk här.

Haha, du har en direktlänk till när gameplay börjar. Ljudet fuckades upp av att spelet körde sin egen voip, som inte gick att stänga av varken i menyerna eller Origin. Tokmärkligt! 05/10 Jag fattar inte hur jag laddar ner betan till Xbox. Någon som vet? 05/10 Man kan iaf byta FOV och stänga av Dynamic Resolution under c:/Users/${username}/Documents/STAR WARS Battlefront II Multiplayer Beta/settings/ProfileOptions_profile. En FOV på 1.350000 ger 74deg (istället för 55deg som 1.000000 (default) ger) (det syns... 04/10 Dom satt i en kyrka och spelade 04/10 Orkade inte se allt. Löste det sig med ljudet? Vad var felet?? 04/10 Det är snyggt, men ser ganska trist ut imo... Men en sak är jag jäkligt förbryllad över, DICE måste varit extremt stolta över "Duv" delen i BF-1 för den här banan måste antingen vara Venedig inspirerad eller så har dom genmanipulerat duvorna med kaniner... 04/10 Inte förladda men man kan lira om man förbokade spelet innan den 30:de september. Annars måste man vänta tills 6:e oktober. 04/10 Japp det är de. Bara hur dom snackar med varandra och gör bort sig då och då är underhållande att höra och se. Dom har en otroligt rolig humor, jag kollar inte PUBG streams för spelets skull utan för att höra på dom som spelar. FZ är toppklass där! 04/10 Går det att förladda betan? För den är väl öppen? 04/10 Både FOV och CA går ju att ställa in i BF1 och eftersom det är samma motor och utvecklare så har jag svårt att se att det inte kommer finnas i den skarpa PC-versionen :) 04/10
Skicka en rättelse