Nu låser Epic up duo-läget som belöning.

Det fanns uppenbarligen tillräckligt med Battle Royale-feber för fler spel, Epic meddelar att sju miljoner personer (eller kanske snarare konton) spelat deras tolkning av den växande genren. Man hade också lovat att låsa upp möjligheten att spela i tvåmannalag när tillräckligt stort underlag fanns, vilket man nu har nått. Supply drops har också aktiverats.

Med facit i hand kan vi förstå varför Bluehole blev lite irriterande när spelläget lanserades, dock inte av anledningen de skrev (att det var för likt) utan att det kan bli en seriös konkurrent. Dels finns det tillgängligt på konsol redan idag och dels är det gratis, en inkörsport till huvudspelets PvE-läge som ska bära sina kostnader med mikrotransaktioner.

Verkar som att det gäller att ha lite tur i fps-lotteriet när det gäller PUBG. Det var absolut ingen trevlig upplevelse för mig på en i5 @ 4,5GHz, 1070, SSD osv. 06/10 kanske utan SSD, för mig tar det 2 sekunder från att jag klickar start tills jag står på spawnplatsen, utan undantag. i dagtid krävs i stort sett att man har en SSD, helt klart värt det och starkt rekommenderat!! om inte annat är det i detta fall RAM,... 06/10 Andra kan knappt spela spelet då det tar extremt lång tid att ladda och komma in i en spelrunda, man lyckas komma in när man redan har dött eller i bästa fall när man är strax över marken. Och när man väl lyckats komma in så får man vänta ett tag innan... 05/10 https://www.youtube.com/watch?v=v0tZZFxatWU 1440p ultra settings på ett GTX 1080 i ostabila 60fps och grafiken speciellt på större öppna ytor känns som en remaster av ett PS3 spel i hög upplösning så är det jävligt dåligt optimerat. 05/10 Jodå, det har jag koll på :) Varit nära att pynta tidigare men lyckades hålla mig när det släpptes som tur var. Tänkte mer på om det här var att teasa folk och sedan ta bort det för att få fler folk att pynta för early access. 05/10 Fortnite är ju lite lustigt. Det ska ju vara F2P när det väl släpps, men man kan köpa sig in i Early Access-versionen, samtidigt som de släppte Battle Royale-läget gratis. 05/10 Glömt av det här, hur länge pågår det här gratisläget? Begränsad tid eller kommer de ha denna delen aktiv hela tiden? 05/10 Jag har upplevt det som att grafiken snarare skrämmer bort folk än lockar till sig spelare, då spelet upplevs som arkadigt och oseriöst. Har själv väldigt svårt för den typen av grafik, och tredjepersonsvy med för den delen, men fick för mig att trotsa... 05/10 Har inte rört Total Warhammer 2 sedan dag ett, all tid har istället spenderats i Fortnite. Och det är ett sjukt bra betyg, med tanke på att jag rankar TWWH2 som årets överlägset bästa spelsläpp. 05/10 Det förtjänar dem. Vi kör enbart Fortnite BR just nu och har riktigt roligt. 05/10
Skicka en rättelse