Kramig bild får fansen att hoppas.

När jag byter profilbild på Facebook får jag en handfull lajks, kanske en kommentar eller två. När Chris Avellone bytte sin profilbild fick han internet att gå i spinn. Bilden visar nämligen en figur (Avellone själv, kanske?) som kramar Vault Boy och utbrister: "Jag har saknat dig så mycket".

Avellone är en aktad legendar inom rollspelskretsar och två av seriens höjdpunkter, Fallout 2 och Fallout: New Vegas, har han satt stor prägel på. Planescape: Torment är hans kanske största stund men under sina år på Obsidian jobbade han också med Knights of the Old Republic II och Pillars of Eternity. På senare tid har Avellone arbetat med Prey och superhyllade Divinity: Original Sin II.

Vi kan förstås bara spekulera i vad bilden innebär, men jag väljer att tolka det som att Avellone samarbetar med Obsidian eller Bethesda för att göra något med Fallout. Förslagsvis ett spel. Det, eller så saknar han bara Vault Boy oerhört mycket.

@CARTMAN: https://www.nexusmods.com/fallout3/mods/categories/? https://www.nexusmods.com/newvegas/mods/categories/? här är en tutorial för FO3. Borde finnas för FO:NV oxå. =) http://wiki.nexusmods.com/index.php/How_to_install_mods_for_Fallout_3#II_.29_I... 09/10 Ok. Nice. Har du några tips på moddar.? Är det svårt att installera de.? 09/10 @CARTMAN: Det finns ju textur-moddar som gör de bägge spelen lite lättare på ögonen. =) 08/10 Mer fallout ja tack. En dröm vore om cd project gjorde det :) Men en önskan iaf är bättre pc portning och mindre buggar. Fallout 4 väntade jag över 1år innan jag började spela pga slippa buggar och möjligheten att modda det som jag vill. Originalitföran... 07/10 Du är inte ensam om att tycka det, men för min del av andra anledningar. Folk prisar det otroligt mycket för att man har valmöjligheter samt att dessa bär konsekvenser, speciellt när dom jämför det med fallout 4. Men personligen tycker jag det känns eno... 06/10 Mer fallout är alltid en bra sak, sedan spelar det ingen roll för mig vem som gör spelet, bara det blir gjort. 06/10 Ååhh jaaaaaaa!! 06/10 @waeress: SJälvklart jag håller helt med dig, problemet med New Vegas för mig var bara att dessa "besvikelser" hade inte ens någon poäng. Dom kändes abrupta och bara där för att "fläska ut" spelet. Brotherhood of Steel delen kändes till exempel som den... 06/10 Jag började spela det två gånger innan jag riktigt "fattade" storheten, och det är just alla möjligheter att göra exakt som man vill (nästan). När jag moddade upp det så mycket jag kunde kändes det episkt och så mycket bättre än exempelvis Fallout 4 som... 05/10 @Struggle: Besvikelse och nederlag är en viktig komponent i varje riktigt bra historia i min mening. Jag älskar spel som är svåra av den anledningen, och spel som leder mig genom story till något som inte visar sig vara en belöning. Det ger mig NV men... 05/10
Skicka en rättelse