I väntan på CD Projekts nästa.

Jocke och Calle har värpt ett nytt avsnitt av spelmagasinet Fräcka Fredag, och med anledning av att Blade Runner 2049 haft biopremiär (och fått finfina omdömen!) halkade herrarna in på genren cyberpunk.

Världens tråkigaste hvuudkaraktär, Peter Molyneux och det bästa Blade Runner-liknande spelet (spoiler: Blade Runner) betas av, och nedan är en lista med några av herrarnas favoriter.

  • Gemini Rue

  • Deus Ex-spelen

  • Syndicate 1 & 2

  • Observer

  • Blade Runner

  • Shadowrun-spelen

  • Snatcher

Vilka är dina cyberpunk-favoritspel? Tipsa i kommentarerna!

@grollo_92: Jo, och bra var det med! 20/10 Lyllis! Tror det kan vara värt en hel del faktiskt, med tanke på läget och att det aldrig kommer komma fler eller (som det ser ut) digitala nysläpp. Testa, det är fortfarande ett grymt spel om man gillar genren. Instämmer. Trevlig liten maskot för sändn... 07/10 Det måste regna, annars är det inte cyberpunk. Så jävla snyggt regn i nya Bladerunner. Regn och neon. 07/10 Bladerunner 2049 är en i raden av gamla filmer, ofta från just 80-talet, som får en ny version eller en uppföljare. De cashar in på nostalginganska duktigt. Men Bladerunner 2049 är svårslaget, sett till tid som gått mellan del ett och två. 35 år blir... 07/10 Snatcher var väl ett av spelen som Hideo Kojima gjorde när han jobbade på Konami under den långa perioden mellan de två första Metal Gear-spelen och Metal Gear Solid? G-Police har jag på Playstation. Ett spel som hämtade mycket inspiration från Bladerun... 07/10 Var inte det rätt nya spelet Observer lr vad det heter cyberpunkigt? 07/10 +1 på ruiner, bra spel med det bästa soundtracket hittills i år! 07/10 Ingen som verkar ha nämnt Runiner än, en stor anledning till att jag blev intresserad av spelet var just Blade Runner samt en spelmekanik som verkar ha blivit inspirerad av Hotline Miami. Andra spel, som även nämnts förut, är Nightlong (efter Westwoods... 07/10 Ja jävlar vad bra den var förutom några små detaljer för att undvika spoilers. Snygg filmat, samma episka soundtrack. Gå och se! 07/10 Haha samma här! Ett av mina absolut starkaste spelminnen från Amigatiden. Dynamix kunde dem! Även BaSS som SID 6.7 nämner. Gemini Rue är för övrigt verkligen en liten juvel för de som vill lira ett bra adventurespel med den här genomgående känslan. Reko... 07/10
Skicka en rättelse