Ubisoft lägger i dag till den nya spelformen Ghost War till Ghost Recon: Wildlands, och under helgen kommer alla som vill kunna testa den gratis. Gratishelg alltså – den är igång torsdag-söndag, och det verkar som att hela spelet är tillgängligt, inte bara Ghost War.

Ghost War är en sorts Team Deathmatch där två lag med fyra spelare vardera brakar samman, och spelarna har tolv soldatklasser att välja från.

Tiderna varierar lite från plattform till plattform, och franskt informationskaos råder (infosidan listar både motsägelsefulla tider om förladdning, och av nån anledning använder inte Uplay och Steam samma klockor...). Men det är är vad som (förhoppningsvis) gäller:

PC:

  • Börjar 19:00 torsdag den 12 oktober

  • Slutar 00:00 den 16 oktober (natten mellan söndag-måndag)

PS4 och Xbox One:

  • Börjar 21:00 torsdag den 12 oktober

  • Slutar 9:00 måndag den 16 oktober

  • Kräver PS Plus- eller Xbox Live Gold-abonnemang att spela

Pc-versionen kan hämtas nu (anmäl här, hämta med Uplay). PS4-versionen ska kunna förladdas under dagen, men för Xbox One verkar det inte bli någon förladdning.

Om gratishelgen ger mersmak säljs spelen för ungefär halva priset på samtliga plattformar (omkring 30 dollar, gissningvis 250-300 kr). Alla dina framsteg under gratishelgen hänger då med till fullversionen.