Folk kommer förlora jobb på grund av det här.

Ibland dyker det där spelet upp. Som är så simpelt men som jackar in sig på ditt belöningscentrum och pumpar det fullt av endorfiner. Det kan röra sig om att klicka på kor, bygga upp civilisationer eller i det senaste knarket - ta över världen med din svärm av insekter.

Det är ju så banalt, dess gameplay-mekanik så simpel men ändå sitter jag där och sköter jag om mina drottningar, utökar mitt territorium och samlar på mig miljarder enheter med kött. Att se räknarna spinna iväg efter en efterlängtad uppgradering är så vansinnigt tillfredsställande. Och efter hemsidan är rysligt mobilanpassad kan det stjäla hur mycket sömn som helst.

Förlåt för varningen. Nu förstår vi äntligen Kerrigan.

KLICKA INTE HÄR!

Såg igår att Swarm simulator kommit till android. Verkar nästan vara identiskt originalet fast med 3D-modeller. 18/12 Närmar mig 90Qa mutagen, tänkte få ihop det innan jag gör andra ascend så har jag 5 mutationer sen. 06/12 Själv tänker jag inte erkänna hur mycket tid jag har lagt på detta men jag har också spelat sen artikeln kom upp. Har nu 10.7 QiQd (10^273) mutagen och bara 2 achivements kvar. Behöver göra 20 acensions. Har för tillfället gjort 10. Så har jag bara komm... 04/12 Sitter fortfarande med detta sen jag stötte på denna artikel. 14.5SxDc mutagen (+1.40ODc) Your swarm has infested 4 new worlds so far. Overmind III 29.9M Overmind II 1.27QaDc Overmind 94.4DVi Arch-Mind 357SpVi Hive Mind 20.5TTg Lesser Hive Mind 24.7NTg... 04/12 jag var inne några ggr om dan ett tag men sen formaterade jag datorn och min save funkade inte så blev äntligen fri igen :D 13/11 Jag pillar varje morgon jag kommer till jobbet... Har bara ascendat en gång än så länge. Men kör hårt på upgrades inför nästa. Ska sluta snart.. 12/11 Haha, doh! Råkade radera alla kakor på mobilen, och hade tydligen inte varit inloggad. Nu är jag garanterad klar med det spelet. 04/11 Har vi några tankar kring när man ska ta andra ascend? Kan göra det nu men känns inte som någon större mening innan jag har mutagen för en tredje uppgradering? 30/10 ja man vill helst ha några miljarder mutagen minst :) 30/10 Ja man bör nog absolut ta acend så fort som möjligt. Det är antalet uppgraderingar som är viktigt. Som blir 15 625 ggr dyrare för varje man köper. Sen måste man ha massa mer mutagen för att biffa på sina uppgraderingar. Om jag mins rätt så funkar uppgra... 30/10
Skicka en rättelse