Hur lirar du Destiny 2 - pc, PS4, Xbox One eller inte alls?

Pc-versionen av Destiny 2 lanseras på tisdag nästa vecka, och en och en halv månads otålig väntan efter konsolpremiären är snart slut. Och för att göra längtan lite lättare att uthärda (eller tvärtom?) har Bungie nu släppt lanseringstrailern.

Systemkraven fick du häromdagen också. Så det är väl bara att gå i ide i åtta dagar. Om du tänkt köpa Destiny 2, vill säga?

Kul att du gillade den :) Det är Alexander Brandon. Han har gjort musik även till jazz jackrabbit och Deus ex som du nämnde. 18/10 Samma här ... Bra låt :) Får lite Deus Ex vibbar. Har inte koll på kompositören. Vem är det? 18/10 Precis. Större målgrupp = mer pengar = mer simplifierat. Kommer nog köra igenom det en gång med vänner, men thats it. https://www.youtube.com/watch?v=ExLsRUGy4pQ älskar denna...... 17/10 @magma: Så sant, men det är ju ett medvetet val från Bungies sida. Det ska vara simpel att spela, men jag tycker det borde finnas en gräns hur simpelt det kan vara. 17/10 Köpte det på PS4 när det släpptes med inställningen att jag skulle köra det på PC när det kommer. Men tror jag hoppar det nu hehe. Så mycket är där inte att göra så jag vill grinda om allt det igen. 17/10 Har börjat spela unreal gold igen och vad ska man säga? Har glömt bort hur bra ain var i det spelet. Skaarjs dodgar projektiler, inga cutscenes, grym leveldesign, trevlig vapenvariation och soundtracket.... omg! Man blir lite ledsen när man ser hur utve... 17/10 Det beror på att dom har valt att lägga sina resurser på grafiken istället för AI, därav 30fps också. Och för att det är utvecklat för konsoler. Hade det enbart funnits på PC från början hade den varit mycket bättre också. 17/10 Oh shit, jag hade fått för mig att det skulle släppas på fredag nästa vecka. This made my day even better 17/10 "One of the most technically accomplished PC-versions we've seen".. Vad menar de med det? mer accomplished än tidigare beta versioner då eller? Slänger de in vad skit som helst i trailers i hopp om att folk inte läser utan bara tänker att, fan vad många... 17/10 Köpte det till PS4, och spelade ca 2 veckor, sen var det bra med det. 17/10
Skicka en rättelse