Testa det nya rörelsesystemet innan dess.

Med tanke på Battlegrounds enorma succé, och avslöjandet att man tänker släppa spelet till Xbox One, är det många som har undrat om löftet om att släppa version 1.0 innan årsskiftet kommer att hålla. I ett inlägg på spelets Steam-forum bekräftar dock utvecklarna Bluehole att man, med 11 veckor kvar av året, ska lämna Early Access innan 2017 är slut.

Man ämnar också få ut den första versionen av spelet på Xbox One innan nyårsklockorna klämtar, vilket blir succéns första nedslag på konsoler. För att nå dit behöver man dock testa både det nya rörelsesystemet, som bland annat ska låta dig hoppa över lägre hinder på enklare sätt, och den nya ökenkartan. Därför kommer dessa att dyka upp på de publika testservrana i slutet av oktober eller i början av november.

Bluehole räknar med att de kommer behöva testa de nya funktionerna under tre faser och kommer under denna period inte släppa några övriga patchar för spelet. En lite uppdatering ska dock gå ut i veckan med följande punkter.

Gameplay

  • Decreased the Starting Island item spawn levels in order to adjust the item balance on the Northeast side of Erangel

Bug Fixes

  • Eliminated the fire animation and effect that occured in the Starting Airplane when a player was on fire from a molotov cocktail

  • Fixed a bug that enabled a character to hold a main weapon and frying pan simultaneously

  • Fixed a spectator mode bug of flickering weapon UI icons

Här gick vi all in på rage, jag syftade mer på att min PC är midrange och 6 år gammal förutom grafikkortet. Spelet är inte superoptimerat men om ditt 1070 inte fixar mer än 75-85fps med dippar i 1080P är nåt riktigt illa. Gällande det andra du skriver... 19/10 Jag själv är helt övertygad om att de släpper det 2017, varför då kanske någon undrar? Jo för, man kan då säga, titta vi höll vad vi lovade och ingen kommer att ifrågasätta att det släpps med max 2 banor. De kan då med "gott samvete" och lite kritik slä... 18/10 @quietlion: Mitt 1070 gör 100+ fps på medium/high Ditt system kanske är bottleneckat någonstans eller så har det andra problem? 18/10 @Tsteken: Jamen dåså, om du är nöjd så finns det självklart inga problem. Jag får runt 75-85 fps med en 3770k klockad till 4,5 ghz och ett överklockat 1070 i 1080p på low settings. Om spelet nu hade hängt kvar runt 80fps hela tiden så hade jag kanske... 18/10 Det tar flera år att göra ett AAA spel. Du kan nog vara lugn med att ingen kommer släppa ett "optimerat och polerat" PUBG i en snart framtid :) 18/10 jag håller stabila 65-75 FPS på en oklockad 2500K med geforce 970 i 3440x1440P sen 2 patcher tillbaka. Detta med high settings 18/10 Vet inte varför med läste ”Butthole” i rubriken? Dags att somna om och inte gå upp såhär okristligt tidigt på en ledig dag :) 18/10 @T.Mani: zombie mode kan de så gärna få skippa. Löjligt mode. Fixa gameplay nätkod optimering. Sedan fler banor. Men bluehole har redan fått sina pengar. Tycker utvecklingen av spelet börjat stagnera. 18/10 Det var mycket tjat om Fortnite i kommentarerna. De som gillar det spelet snattade på ICA mär de var 9år för coola Pelle med skinpajjen sa det. De som tycker gratis är bäst. Uppskattar Minecrafts pvp läge. Äter gröt på morgonen istället för yoggi, alla... 18/10 Vilket trams. Jag vet inte varför Bluehole och andra är så inriktade på "lanseringen". Eftersom spelet är tillgängligt för vem som helst som är villig att betala så är det redan lanserat, oavsett om det finns en "early-access"-stämpel eller inte. Jag... 18/10
Skicka en rättelse