Den 26 oktober har det gått tio år sedan en polsk oberoende utvecklare vid namn CD Projekt lanserade sitt debutspel, The Witcher. Sedan dess har både studion och serien nått en aktning som få – om någon – annan aktör i spelbranschen kan mäta sig med. Vägen dit har gått via extremt bra spel (förstås), men också med en attityd som tilltalar gamers: oberoende och öppenhet. Det senare exmeplifieras med nätbutiken Gog.com, där man säljer spel utan drm-skydd.

Inför tioårsjubileet säljs CD Projekts spel till reducerat pris på just GOG. Ett utmärkt tillfälle att slå till på Witcher-serien, om du mot förmodan saknar något av spelen i din katalog. Det är inte direkt den första Witcher-rean, men en av de största – The Witcher 3 blir ditt för 200 kronor. Kolla här:

Om du råkat köpa på dig allt Witcher-material frestar GOG ändå med en del annat rpg-godis till reapris. Kolla in hela utbudet här.

Slutligen, även på Steam hålls rea på The Witcher-spel av olika slag. Du hittar till exmepel standardversionen av The Witcher 3 för 150 kronor. Övriga rabatter här.