Men det finns en hake.

För att vara ett företag kända för väldesignade och putsade spel gör Nintendo desto märkligare val vad det gällar deras konsoler och mjukvaran däri. Vi har tidigare skrockat över faktum som att du inte kan flytta dina sparfiler på Switch och att röstchatlösningen kräver omotiverat många sladdar.

Men, i och med veckans uppdatering av operativssystemet har det förstnämnda delvis löst. Polygon rapporterar också att det finns hopp för att röstchat ska bli enklare i framtiden då man märkt att trådlösa hörlurar som använder en USB-mottagare fungerar. Efter patchen går dessa att koppla direkt i dockningsstationen, eller direkt i Switch om de använder USB-C.

Angående bluetoothlurar. Stöds det på de andra konsolerna? Mina bluetooth har jag iaf inte fått att funka med mitt ps4. Sen vet jag att det funnits en hel del diskussioner om att det laggar för mycket med det. Dvs det är för långsamt tom i enklare spel.... 20/10 De kommer lägga in stöd för att flytta sin sparfiler, det här har varit en nyhet i en vecka(?). Om det inte redan har kommit dvs. http://feber.se/spel/art/372502/switch_fr_std_fr_flytt_av_spar/ #nyhetstips 20/10 Hur många bärbara enheter har Sony och Microsoft som tillåter mer än 30 sekunders automatisk inspelning? Och behövs verkligen mer än så när 95% av alla ändå använder funktionen för att spara kills osv? Ska man spela in för professionellt bruk, t.ex. om... 20/10 Kanske inte är alla utvecklare som vill att man streamar deras spel. Jag kan ändå förstå det då t ex spel som RE7 skulle jag nog lika gärna kunna uppleva genom att titta på en streamer eller lets plays på tuben vilket oftast inte generar några pengar... 20/10 Om nu det finns native stöd för streaming så borde ju alla spel stödjas och inte bara utvalda spel tycker jag. 20/10 @SthlmPlayer: Varför skulle Nintendo som inte gillar streamers ge en möjlighet att spela in längre filmsnuttar? De har sin hållning och jag tror inte den kommer förändras. 20/10 Fast nu är du rätt hård, den här generation är den enda av konsoller där allt spelas in med hjälp av hårdvaran, det har inte funnits något sånt tidigare. Nvidias chip på just switchen har hårdvara som gör det möjligt att konstant spara de senaste 30 sek... 20/10 Samma mönster som många gånger tidigare. Hårdvarudesignen borde ha studerats mycket närmare inför release av Switch. Är det bara jag eller verkar det alltid finnas en hake med lösningar som implementeras? Exempel: du kan spela in video. Men en hake: bar... 20/10
Skicka en rättelse