Uppgifter från EA-studion Motive pekar på livslängden för singleplayer.

I veckan höll EA ett evenemang där press fick testa delar av singleplayerkampanjen i Star Wars: Battlefront 2, en resa vi dessvärre fick tacka nej till. Väl på plats fick skribenter även prata med Motive, EA-studion som hjälpt Dice med kampanjen, som sa att de siktat på en upplevelse som varar i "5-7, kanske upp till 8 timmar". Detta rapporteras av sajten Press Start.

Många anser att detta är det kortaste laget för att dra igenom singleplayer men samtidigt har det varit ganska självklart att fokus ligger på multiplayer. Battlefront 2 ska dessutom innehålla mer än dubbelt så mycket innehåll på den fronten i jämförelse med ettan.

Varför då? Är det lika viktigt att Nintendo slänger in multiplayer av toppklass i Breath of the Wild eller Mario Odyssey? 23/10 Ironiskt nog så kunde man varva BOTW under 10 timmar om man bara rushade igenom allt. Lära sig vad? Att fokus ligger på det man uttalat sig lägga fokus på? Revolutionerade.. Varför har inte dessa spel MP? Lika relevant fråga med exakt samma svar. För... 23/10 Jag tycker det är inga nackdelar alls med ett 5-7 timmar långt. SÅ LÄNGE det är multiplayer som finns och har störst fokus. Vill inte bli påminn om The Order 1886. 23/10 @Dominus: jag vet det, kanske dags att de börjar lära sig? Men, som jag nu lärde mig är single player delen uppenbarligen inte DICE den här gången. Nåväl. 22/10 Läste du ens mitt inlägg? Naughty Dog spelen är uttalade singleplayerspel, likaså Wolfenstein. När man tänker på DICE så är det knappast singleplayer man tänker på i första hand. 22/10 på visst sätt har du rätt, men andra spel lyckas med 12-15h single player content utan vidare problem (för min del tänker jag på bl.a. naughty dog spelen eller även Wolfenstein serien) 22/10 Nej, det finns verkligen inte. Inte när spelet är ett uttalat multiplayerspel där man lagt fokus på just multiplayer och inte singleplayer. Felet du och andra gör är att ni jämför detta med spel som är uttalade singleplayerspel, där fokus alltså lagts... 22/10 @Walter S.A. Iego: Fast hellre en lång kampanj som är bra än en kort kampanj som är bra. Kort är inte en synonym till bra. 21/10 Nepp... men kvanitet med kvalitet! Ovanligt, men det finns! 21/10 Hellre 5-8 timmar som är bra än 12-15 timmar som är skräp. Men vi alla har ju olika preferenser, vissa föredrar kvantitet framför kvalitet. 21/10
Skicka en rättelse