Lev ditt drömliv på landet som en feodal bonde.

Det har varit rätt tyst om det kommande köksbänksrealistiska överlevnads-MMO:t Life is Feudal – trots att det i stadigt takt puttrat på med ett flertal uppdateringar.

Nu senast kunde utvecklarna avslöja att de kommer släppa en öppen beta tll spelet den 17:e november.

För er som inte följer medeltidsgenren är detta en utveckling av Life is Feudal: Your Own som släpptes på Steam redan år 2015 med ett rätt så så svalt mottagande.

Den stora skillnaden nu från att spelet tidiare haft stöd för upp till 64 spelare nu kommer stödja upp til l0,000+. Samt att det har fått en hel del optimeringsuppdateringar och nya funktioner. Alla som du kan läsa mer om här.

Tack för att du tog dig tid o kolla! Då blir det till att hålla lite koll på steam då.. 17/11 Det verkar så. Även om utvecklaren själv kallar det "öppen beta". Dom verkar missförstått innebörden av termen. När jag skimmar sidan för spelet verkar det som dom inte förstår engelsk överlag sådär superbra. Luktar florp iaf. Tror det kommer sälja på... 17/11 Man måste köpa spelet för att få vara med i betan? Eller har jag missat något? 17/11 Hej! Kul att ni tog upp LIF MMO! I huvudsak vill jag promota spelet lite då jag tycker att det förtjänar det, i andra hand söker vi också fler svenskar till vår guild eller för den delen andra svenska guilder vi kan alliera oss med. Spelet har ganska... 08/11 Haha ingen fara. Alla gör vi misstag. Ber om ursäkt för PM och liknande men var inte säker på om jag fick "taggen" att funka : ) 23/10 Ah, det var jag som hade missat skriva ut. Rättar. Det är 10k + som gäller från tidigare 64. 22/10 @erikcedervall Du har nog förstått det här fel. Spelet är inte en expansion utan ett helt nytt spel (och då MMO). 64 spelar läget gäller de tidigare spelet "Your own" och inte MMO spelet. 22/10 Enligt deras steamsida låter det som att det finns två spel. Life is Feudal:MMO och Life is Feudal:YO (your own). "Included in your purchase, all Life is Feudal:YO owners will receive one character to gain full access to Life is Feudal:MMO open beta tes... 22/10 Jag vill gärna också ha ett förtydligande av vad som menas med detta. Har det bara kunnat vara 64 spelare per zon? Om det handlar om 64 spelare server, som det vore rimligt av en läsare att anta att ni menar, så vore det felaktigt att kalla det ett MMO? 22/10 64 spelare "MMO" 22/10
Skicka en rättelse