Ska tighta till striderna.

Att vara den som står kvar sist i en Battlegrounds-match handlar om att röra sig smart så att man inte hamnar i den blåa zonen. Och framöver kommer det bli ännu viktigare, för mängden skada du tar i blåzonen kommer nämligen ökas.

Utvecklarna kommer skruva upp blåzonens dödlighet i en patch som körs ut på de publika testservrarna i början av den här veckan, och syftet är att tighta till striderna i framförallt spelomgångarnas senare delar. Med mer skada för de som befinner sig utanför stridszonen kommer folk vara mer benägna att röra sig inåt. Mer strid, mindre smyg alltså. Så här förklarar Bluehole:

We have received a lot of feedback asking for improvement of the blue zone. We have decided to adjust the blue zone damage to encourage engagement inside of the play zone. From this new update, you will be able to focus more on the immediate, close-ranged skirmishes inside the play zone, instead of dealing with enemies outside of the play zone during the mid to late phases of the game. We would love to hear the responses regarding the changes from all members of our community once you’ve tried it in the test servers

Patchen innehåller också de nya teknikerna för att hoppa och klättra, som ska göra det enklare att ta sig över låga hinder.

Utvecklarna planerar att släppa version 1.0 av Battlegrounds till pc, samt Xbox One-versionen, innan årsskiftet. Planen är att köra tre större patchar på de publika testservrarna innan dess, och man ber uttryckligen om att vi ska gå in och testköra dem.

Samtidigt rapporterade folket bakom antifusksystemet Battleye i går att man hade bannat 25 000 Battlegrounds-spelare det senaste dygnet. Och man la till att man inte alls gillar den siffran.

Enligt Steam Spy har det i skrivande stund sålts 16 961 355 exemplar av Battlegrounds. Det finns tillräckligt med potentiella testare.

Det jag har störst problem med i PUBG är de sista 2-3 cirklarna som mer ofta än sällan ställer till det. Här handlar det sällan om hur duktig man är på att positionera sig utan snarare om man har tur att hamna i, eller nära, nästa cirkel. Sista matchen... 24/10 @nils45: ett skott buggen kom lite då och då, har dock haft felfria matcher men har inte spelat på ett tag på grund av buggen. Försvann den av sig själv? Problem med min dator vad skulle det kunna vara? 23/10 Jag köper detta. 23/10 Fy fan vad skönt! Nu kanske spelare rör sig ut ur husen istället för att campa tills alla spelare har sprungit förbi för att skjuta dem i ryggen.. Jag har spelat i 800+ timmar och min upplevelse är att man har gott om tid att ta sig till den säkra zonen... 23/10 Hmm, låter märkligt. Jag hade 1 skott buggen ett tag men väldigt sällan. Nu är den helt borta. Det låter som du har problem med din dator. 23/10 @Warfighter320: du borde nog ta och refunda spelet. 23/10 Har haft många tråkiga problem med spelet tyvärr. ibland när jag ska skjuta med vapnet så skjuter jag bara 1 skott för att sedan dra tillbaka vapnet, ibland händer det att jag inte kan skjuta alls utan healar mig istället sjukt irriterande. Man är ju... 23/10 Vet i tusan om jag gillar det. Är det inte bättre att dra ner på first aid och boosts spawns istället? Jag gissar detta som andra ovan skriver blir mindre fight fram till ringen.. Kanske mer "jag tar med mig en innan jag dör" kills. Men men.. lika för... 23/10 Förstår era poänger men jag håller inte med. Jag ser hellre att man blir pushad att börja springa tidigt/hitta en bil och ta en bra position än att man springer i blå och använder meds i 20 minuter för att man kan. Att man kommer behöva springa konstant... 23/10 https://www.change.org/p/all-the-players-together-i-want-to-stop-a-big-change-in-a-popular-onlinegame 23/10
Skicka en rättelse