Äger du originalspelet behöver du bara sätta i skivan och: Voilà!

Xbox One-spelarna lägger blott 1,5 procent av sin Xbox One-tid på 360-spel, enligt siffror från i somras. Innebär det då att Xbox One-spelarna kommer lägga 1,5 promille av sin tid på original-Xbox-spel? Det hoppas jag verkligen inte då jag älskar bakåtkompabilitet.

Nu har Microsoft (via IGN) bekräftat de tolv titlarna som läckte i helgen, däribland Crimson Skies, Prince of Persia: The Sands of Time, Psychonauts och även Black som inte var med i helgens lista.

De goda nyheterna är fler: Samtliga tretton släpps imorgon, med 1080p-upplösning, kortare laddningstider och högre framerate. Digitala licenser förs över och äger du det fysiska spelet är det bara att sätta i skivan, så sköter magin resten. Givetvis kan du även köpa spelen digitalt.

Fetnajs! Blir sjukt sugen på o lira Black igen, fan va´det var bra asså. Nästa spel att hoppas på är det episka Marc Eckō's Getting Up: Contents Under Pressure. Så´n skön stämning det var i det spelet, Phew! 25/10 @Godofcheese: steam versionen saknade stöd för handkontroll. Kommer inte ihåg hur det va med original versionen. 25/10 Hårddisken var på 8GB. Den användes som cache, dvs delar av spelets data som användes ofta kopierades dit för att snabba upp laddning. Man installerade aldrig hela spelet till hårddisken såsom man gör på 360 eller Xbox One (dock var det en grej som kom... 24/10 Precis. Min poäng bevisad. Tokmycket fler exklusiva titlar på camp Xbox juh. 24/10 Fast det kan ju vara så att man föredrar att spela på konsol (själv håller jag på å betar av HL2 igen på Xbox One). Ska jag lira HL2 på datorn måste jag köpa det igen. Dumt när jag jag redan äger det på 360'n. 24/10 Sorterbara listor i länkarna. Xbox One-spel (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_games) PS4-spel (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games) 24/10 Känns som att det är bs. Vilken konsol idag har flest spel? Xbox One /S / X Vilken är då troligast att sportar flest [system]exklusiva titlar? Xbox Allt annat är önsketänkande från såny fanboys. Däremot betalar Sony mest pengar för att 3e part ska hindr... 24/10 Xbox One har knappt några exklusiva titlar, medan PS4 har mängder. 24/10 Den första generationens Xbox 360 hade vad jag minns Premium (20GB kom även i 60GB) Core utan lagring ersattes av arcade som det följde med ett 512mb minneskort i senare versioner var detta fastlött på moderkortet. Kom även en elite som hade 120GB. Seda... 24/10 Ajdå förstod du inte skämtet. Det jag menade var att det vore dumt av dom att lägga energi på att få spel som redan kan spelas på vilken dator som helst att fungera. Bättre att satsa på spel som bara fanns på första Xboxen. 24/10
Skicka en rättelse